Sveiciens Aivariem vārda dienā
Sveicam visus Aivars un Valērijus:)
Vārda Aivars nozīme un skaidrojums:
Pirmais tips. Enerģijas, veiklības un prāta apvienojums. Ar plašu vērienu apveltīts darbonis. Ir piesardzīgs un prot rēķināt.
Otrais tips. Egoistisks; nenoteikts cilvēks, daudz sola, maz izdara.
Trešais tips. Māksliniecisks, iejūtīgs, ļoti gaumīgs, apveltīts ar erudīciju. Nebaidās riskēt. «Fiksu» ideju cilvēks. Zināms egoisms ir nenoliedzams. Par niekiem negremžas. Mīl sievietes un prot būt džentlmenis.
Ceturtais tips. Mūžīgi trenkāts no vienas nemiera Šalts otrā, pārāk pakļaujas alkohola varai. Šis Aivars ar savas ievainotās dvēseles rūgtumu ģimenei sagādā daudz sāpju.
Komentāri (4)
Viens visiem labi zināms aivars varētu būt prototips Biedram Napoleonam no "Dzīvnieku fermas".Orvels gan bija domājis Staļinu,bet tas bija cits laiks.
ĻOTI ,ļoti sen atpakaļ 60mitajos gados pa Ventspils pilsētu esot staigājis cilvēks . Viņš tur kur centrāla autopietura pie avīžu kioska bija vedis pastaigāties savu mīļoto žurku. Vis kā pienākas saitīte, uzvalciņš ar cilindriņu galvā un štociņu rokā. Tad ejot gar to pieturu viņš esot diezgan paskaļi saucis to dzīvnieku vārdā . Musolīnī ,Musolīnī. Tāpēc es vienmēr diezgan atturīgi izturos pret vārda dienām. Nevar zināt vai kaimiņa topsītis gadijumā nesaucas tāpat kā mans apsveicamais. Ir izeja nosaukt konrētu cilvēku vārdā un uzvārdā lai nebūtu pārpratumu. Man jau sevišķi ir tieksme visu apgriezt kājām gaisā .
Vau kung.
Aber tagad ir tād Kalender nodrukkat,kur tig Uzvārd Diens varet atrast,le zinat.
Varat smieties tomēr cik atceros tas gājiens ar žurciņu bija pēc salīgšanas . Tāda mode pa retam eksistēja. Teiksim 1 maršruta autobusa iekāp pecenēs terpts vīrietis ,nobrauc vienu pieturu no stadiona līdz tiltam un izkapj. To gājienu pats redzēju no rīta braucot uz darbu VVR . Būtu vasara tad nekas ,bet tas bija ziemā . Mēs pēc sunīša nāves sazinajamies ar Rīgu un paņēmām citu (ir interneta tie piedāvājumi) ,atveda bet vārds esot Naomi (Naomi Kempbela supermodele). Tātad Bruno,Grēta,Hugo ,Šeila,,Odrija ,Kerija, Adele. Varat ticēt varat neticēt ,bet tie ir populāri mīļoto topsīšu vardi.