Ventas Balss -Proletāriusa balss.
ĻOTI ,ļoti ,ļoti cienītā redakcija ,redaktorīt , cenzor,apkopēja. Saprotu jums būs burbulis mutē . Jūs visi smaidīsiet ka 100 ķinieši. Klusums no jūsu puses būs 100% . Proletāriussssss jūsu vietā veic izcilu darbu . Viņš faktiski bloķē jebko,pat tēmu par makšķerēšanu. Tur gan nav un nevar būt negatīvisma,nekas pret Latvijai un Ventspilij. Nekas par 1 maija ielu. Var teikt nekas par politiku, nekas aiz,ap vai savainojošs. Kāpēc nedzēsat vai nebloķējat šadu indivīdu. Jums kas kaut kādi jauni standarti parādījušies. Neticu ka nepastāv iespēja šadu ļoti ticīgu cilvēku tomēr nedaudz savaldīt. Ja nopietni šāds kadrs rada 100% pretīguma veidošanos pret ticību ,ticīgajiem . Varam smieties ,es jau arī smejos ,bet tomēr. Es saprotu jūs neatbildēsiet kā parasti .
Komentāri (5)
Nedzirdu ,tas ir neredzu Ventas balss domas par šadu Proletariusu. Vai tiešām tas burbulis mūte tik liels,bet kaligrāfiskā veida tokš var vien kreptig teikum ,vai atspirdzinoš vārd uzrakstīt. Teiksim kartējo likums pantu šadas rīcības aizstāvēšanai. Te gadijumā nav pat par cieņas aizskaršanu. No jums kā ,vai ar knīpstangām vis laukā javelk. Tā vīš i ,vai tā viš nav.
Laba un mierīga sirds ir miesas dzīvība, bet ātrs un kaislīgs prāts ir kā puveši kaulos.
Salamana Pamācības 14:30
Par cik tu pārzini ļoti labi tos svētos vārstījumus tad gribot negribot nākas secināt ;
1. rakstītājs ir ļoti ticīgs ,bet arī izglītots
2. šādu cilvēku nav daudz
3 šādu gudrību iegūst pēc teoloģijas studijam
Secinājums2
1 Baznīckuns jeb kāds neizdevies priesteris
Nespēlejies ar uguni jo vairāk par naidu ticīgie neko nevar iegūt šādi rīkojoties. Kā teicu te nav nekā smieklīga. Pan pie pačiņa vari te rakstīt ko gribi. Es nelamāšu jo tu pasūdzēsies VB un viņi dzēsīs par goda un cieņas aizskāršanu,bet tas būs dubultpretīgi. Viņi dzēsīs man ne jau tavus vārstījumus.
Tev celle kur atrodas, VB telpās. Blakus cenzors sēž ,vai?
proletarius ur kaut ko sajaucis
VB forums
nav baznīca