Lūdzu palīdziet PROLETĀRIUS
Lūdzu Vents Balss , visus Ventspils progresīvi un ne tik prograsīvi domājošus cilvēkus. Atpestiet Dieva tā kunga un svētā gara vārdā. Ventspili apdraud kaut kas no Kvartāra ,Krīts vai Jura perioda līdz mūsdeienām izdzīvojis reliktas . Viņš sevi dēve par PRLETARIUSU. Iespējams indivīds ir ar partijas biedra karti kabatā. Kur pašlaik atrodams ventspils DZĒŠGUMIJA. Nekas ka svētdiena viņam darba laiks jābūt maiņās. Nepartraukti 24 stundas diennaktī.
Komentāri (10)
Baiļu nav mīlestībā, bet pilnīgā mīlestība aizdzen bailes, jo bailēm ir mokas; kas baiļojas, nav sasniedzis pilnību mīlestībā. Mīlēsim, jo Viņš ir mūs pirmais mīlējis.
1. Jāņa 4:18-19
Psihiatriskās palīdzības dienests.
t. 67080112 (Tvaika, 2)
Nāksies tevi VAU Apbēdināt
Tadi kā proletarius ir vajadzīga suga
muļķīgus jautājumu neuzdos
nekko neteiks
neprotestēs ne pret ko
nekur neiebildīs
galvenais lasīt bībeli,un stulbi gvelst...visas dzīves jēga
Redzi ,vajadzīgi ir visi ,bet Noass tomēr kļūdījās panemot laiva Proletariusa radiniekus. Redzi ir mums ticīgie pie tam ļoti ticīgi ,bet šis indivīds vēl pa kokiem lēkā. Tad ik pa brīžam nolec lejā vienalga kur un pie kā atstāj savus vārstījumus un kokā atpakaļ. Ja kāds ir lasījis Dž .Londona ,,Pirms Ādama ",tad šis vēl ir no tiem laikiem. Neatceros es vairs to vienu personāžu kā viņu sauca,bet mājās man nav šī grāmata. Viņš it kā spēlē uz nerviem ,bet bsaproti ja es tagad uzdošu jautājumu par ļoti nopietnu lietu ,tad viņš faktisaki vissu izjauks . Var teikt ka Forums latviskajā varianta ir pazudis. Ceru ka viņs naktis nepavada Puzes baznīcā ,lai tūlīt pat no rīta saņemtu virspriestera norādes ko vajag izjaukt. Ka jau teicu man vienalga ,ir te vai nav ,notiek vai nē sakopj vai nesakopj. Pagaidām te parakstu ziemas laikā ,bet tas drīz beigsies. Šogad ievilksi9es nedaudz dziesmu svētku sakarā 5 jūlijā. Nu tad vēl apsveikšu uzvarētajkori ,bet tālāk ALIVADERČI.
PROLETARIUS
Ir tads bauslis
Tev nebūs zagt
Interesanti tāds bauslis arī ir
Tev nebūs prātā pieņemties
Jēzus sacīja viņam: Mīli Dievu savu Kungu no visas savas sirds, no visas savas dvēseles un no visa sava prāta! Šis ir lielākais un pirmais bauslis! Bet otrs tam līdzīgs: mīli savu tuvāko kā sevi pašu!
Mateja evaņģēlijs 22:37-39
kāpēc tu dari to no kā pats vispar nekā nesaproti. Tu liecsavus bauslus tur kur tim nevajadzētu būt. Nu jā ir universālie kuri it kā der visiem. Nu palūdz lūdzu kādu draudzes aitiņu ka tev vajag. Tīlīt ,turpat ,momentā. Noteikti izpalīdzēs. Pats zini ka gribošs cilvēks ir niķīgs,vina darbības ir neadekvātas. kādu šminķi vai odieri arī apsmidzini savu siluetu un nomierini sevi. Atkārto 10 baušlus ,noskaiti tēvreizi, kat kismā arī ieskaties ,bet galvenais nomierinies. Pa to laiku sazvanīs arī to galveno mošeju Tvaika iela. Iedomājies tev spīd tvaiki ,tvaiku pirts ,ne turku ,bet tvaiku. Pēc tam tu varēsi pieņemt kaut vai Socialdemokratus ,vai pat Ģenerālisimus titulus.
Bet Es jums saku: par ikkatru veltīgu vārdu, ko cilvēki runās, tiem būs jāatbild tiesas dienā; jo pēc saviem vārdiem tu tiksi taisnots, un pēc saviem vārdiem tu tiksi pazudināts."
Mateja 12:36-37
Ko satraucaties? Šis ir klasisks veids kā aiztirst dažādas tēmas (cik svarīgas vai nē nav būtiski) vai visu forumu. Es jau par to rakstīju vienā dzēstajā tēmā par avāriju. Izskatās, ka kāds ņēmis vērā!
Ja ,bet tas labi der Ventas Pļāpai.