Ticīgajiem
Dievam jau var ticēt ne jau par to ir stāsts
30tajos gados mazirbē cilvēki gāja uz kalnu jo tur raušot gaisā
Šuva drēbes no marles un gāja kalna galā plivināja rokas bet kā nerāva ta nerāva gaisā
Ploretarius
negribi ietērpties marlē
un iet uz Lemberga kalnu
varbūt tevi arī uzrautu gaisa???
Nu kur var būt tik debīli cilvēki
Ticēt jau var
Bet saprata robežās
Komentāri (5)
Un Viņš sacīja uz visiem: "Ja kāds grib Man sekot, tad tāds lai aizliedz sevi, ik dienas ņem uz sevi savu krustu un staigā Man pakaļ. Jo, kas savu dzīvību gribēs izglābt, tam tā zudīs, bet, kas savu dzīvību Manis dēļ zaudēs, tas to izglābs. Jo ko tas cilvēkam līdz, ka viņš iemanto visu pasauli un pats sevi pazaudē un samaitā? Jo, kas kaunas Manis un Manu vārdu dēļ, tā paša dēļ kaunēsies Cilvēka Dēls, kad Viņš nāks Savā un Sava Tēva un svēto eņģeļu godībā. Bet tiešām Es jums saku: ir kādi starp tiem, kas še stāv, kas nāvi nebaudīs, tiekāms tie nebūs redzējuši Dieva valstību."
Lūkas ev. 9:23-27
Sātan atkāpies
Un vēl Viņš sacīja: "Svētīgi lai ir tie garā nabagie, jo tiem piederēs Debesu valstība."
"Svētīgi garā nabagi, jo tiem pieder Debesu valstība. Svētīgi tie, kam bēdas, jo tie tiks iepriecināti. Svētīgi lēnprātīgie, jo tie iemantos zemi. Svētīgi izsalkušie un izslāpušie pēc taisnības, jo tie tiks paēdināti. Svētīgi žēlsirdīgie, jo tie dabūs žēlastību. Svētīgi sirdsšķīstie, jo tie Dievu redzēs. Svētīgi miera nesēji, jo tie tiks saukti par Dieva bērniem. Svētīgi taisnības dēļ vajātie, jo tiem pieder Debesu valstība. Svētīgi jūs esat, ja jūs lamā un vajā un ar meliem par jums runā visu ļaunu Manis dēļ. Esiet priecīgi un līksmi, jo jūsu alga ir liela debesīs, jo tā tie vajājuši praviešus, kas pirms jums bija.
Mateja ev. 5:3-12
Sātan atkāpies