Turpinot darbu pie Ventspils valstspilsētas publiskās infrastruktūras labiekārtošanas, ventspilnieku un pilsētas viesu iemīļotā atpūtas vietā – Jūrmalas parkā tiek uzstādīti jauni atpūtas soliņi, atsevišķās vietās demontējot vecos atpūtas soliņus.

Jaunie soliņi ir ne tikai dizainiski pievilcīgi, bet arī ļoti ērti. Tie tiek uzstādīti vietās, kur iespējams baudīt gan saules peldes, gan atpūsties paēnī, vienlaikus gūstot vizuālo baudījumu no blakus esošajiem apskates un vides objektiem. Ventspils Jūrmalas parkā iecienīta vieta ir Ūdensrožu dīķis, kur šobrīd īpaši skaisti zied ūdensrozes. Pēc pastaigas parkā iespējams apsēsties uz atjaunotās laipas vai kāda no blakus esošajiem atpūtas soliņiem, kur ērti var aplūkot skaistos ziedus, vienlaikus baudot blakus ziedošo mežrozīšu aromātu un putnu dziesmas. Plašajā parkā atradīsiet arī soliņu, kas uzstādīts nostāk no parka apmeklētāju plūsmas, tādējādi izbaudot klusumu un mieru, saplūstot ar dabu.

Ventspils Jūrmalas parks piedāvā atpūtas un pastaigu vietas svaigā gaisā visai ģimenei. Ļoti iecienīti ir parka teritorijā izvietotie piknika galdi ar soliem, ko svētku svinēšanai jau izmantojuši daudzi ventspilnieki un pilsētas viesi. Parku iemīļojuši ne tikai dabas baudītāji, bet arī aktīvās atpūtas cienītāji - skrējēji, nūjotāji, velobraucēji. Tajā uzstādīti āra trenažieri un vingrošanas iekārtas. Cauri parkam vijas dažādas taciņas un veloceliņi, kā arī tajā ir ierīkotas divas īpašas takas – 730 m garā Enkuru taka ar 35 dažāda tipa enkuriem un 240 m garā Džungļu taka, kur bērni var pārbaudīt sevi veiklībā un izturībā. Pie jebkuras aktivitātes kādā brīdī cilvēkam ir nepieciešams atpūsties, un tieši šim mērķim ļoti labi noder parka teritorijā izvietotie atpūtas soliņi.

Lasi vēl

Komentāri (9)

  • 0
    domāju Pirms 3 dienām, 8 stundām

    Protams, jaunie soliņi ērtāki, bet vecie, kā laiva, bija interesantāki

  • 0
    Alberts koks Pirms 3 dienām, 5 stundām

    |Kur paliek vecie?

  • 0
    Vadims Kevrelis Pirms 3 dienām, 5 stundām

    Cik Ventspilniekiem ir izmaksājis jauno uzstādīto bet nezināmu soliņu skaits.

  • 0
    Alberts koks Pirms 3 dienām, 5 stundām

    Vai kādus trīs vecos soliņus par simbolisku samaksu ir iespējams atpirkt?

  • -2
    P/i "Ventspils Komunālā pārvalde" Pirms 2 dienām, 3 stundām

    Jūrmalas parka tiek uzstādīti 14 jauni atpūtas soliņi. Demontēti tiek tie soliņi, kuri savu laiku diemžēl ir nokalpojuši.

  • -1
    Vadims Kevrelis Pirms 1 dienas, 9 stundām

    P/i ''VKP'' vēl Jūs neatbildējāt par šo jau uzstādīto soliņu izmaksām un tad ieskaite uz uzdoto jautājumu tiks ieskaitīta.

  • -2
    Viktors Torpēda Pirms 1 dienas, 6 stundām

    Nu ļoti smieklīgi !
    Kāds Kevrelis iedomājies sevi Dieva vietā, un noteiks, kad no pasaules ieskaites pieņems !!!
    Laikam domā, ka visi dzīvo viņa fantāziju burciņā.

  • 0
    Vadims Kevrelis Pirms 1 dienas, 4 stundām

    Varēja jau P/i ''VKp''atbildi iekļaut vienā uzdotā jautājumā bet par cik atbilde tika sniegta daļēji tad radās papildus jautājums un tieši par izmaksām, tāpēc domājams ka uzņēmums sasparosies un atbildēs bet Jūs Viktors nemaisieties un sēdiet savā burciņā.

  • 0
    redhaired Pirms 1 dienas, 1 stundas

    ... dīvaini, ka pilsētā joprojām nav soliņa, kur aivaram būtu jāsēž
    (protams, no dārga balta marmora)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: