Ceturtdien, 12. septembrī, Ventspils pludmales volejbola stadiona laukumos notika “Pludmales volejbola turnīrs Ventspils vidusskolu grupā jauniešiem un jaunietēm 2024”.

Jauniešu konkurencē godpilno pirmo vietu izcīnīja Ventspils 4. vidusskolas audzēkņi Roberts Ofkants un Ričards Dans Vaisjūns, otro vietu izcīnīja Ventspils tehnikuma audzēkņi Kevins Krasons un Deivids Roberts Sidra, trešā vieta Ventspils tehnikuma audzēkņiem Guntim Freibergam un Emīlam Grīnertam.

Jaunietēm godpilno pirmo vietu izcīnīja Megija Mūrniece un Emīlija Baļķīte no Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas, otro vietu izcīnīja Ventspils 2.vidusskolas audzēknes Jaroslava Karpinska un Veronika Račkova, bet trešo vietu izcīnīja Milana Sergejeva un Jana Pirvica no Ventspils 2. vidusskolas.

Par turnīra vērtīgākajiem spēlētājiem tika atzīti Emīlija Baļķīte no Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas un Ričards Dans Vaisjūns no Ventspils 4.vidusskolas, kuri balvās saņēma ielūgumus uz Ventspils Ūdens Piedzīvojuma parku, ko sarūpēja Olimpiskais centrs “Ventspils”.

Aizraujošajās pludmales volejbola spēlēs piedalījās komandas no piecām skolām – Ventspils 6. vidusskolas, Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas, Ventspils 4. vidusskolas, Ventspils 2. vidusskolas un Ventspils Tehnikuma. Šogad sacensībās piedalījās rekordliels dalībnieku skaits – 31 volejbola pāris, iepriekšējā gadā 26.

Jauniešu grupā piedalījās 22 pāri – seši pāri no Ventspils 4. vidusskolas, pieci pāri no Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas, pa četriem pāriem no Ventspils tehnikuma un Ventspils 6.vidusskolas un trīs pāri no Ventspils 2. vidusskolas. Savukārt, jaunietēm sacensībās piedalījās 8 pāri – četri pāri no Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas un pa diviem pāriem no Ventspils 2. vidusskolas un Ventspils tehnikuma.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: