Ceturtdien, 12. septembrī, plkst. 12.00 Ventspils pludmales volejbola stadiona laukumos notiks “Pludmales volejbola turnīrs Ventspils vidusskolu grupā jauniešiem un jaunietēm 2024”. Sacensību mērķis ir popularizēt pludmales volejbolu, veicināt veselīgu un aktīvu dzīvesveidu Ventspils tehnikuma izglītojamo un Ventspils vidusskolnieku vidū.

Aizraujošajās pludmales volejbola spēlēs piedalīsies komandas no piecām skolām – Ventspils 6.vidusskolas, 2.vidusskolas, Ventspils Valsts 1.ģimnāzijas, 4.vidusskolas un Ventspils tehnikuma.

Šādas sacensības pludmales volejbolā notiks jau 4. gadu pēc kārtas. Pagājušajā gadā par uzvarētājiem zēnu konkurencē kļuva – Guntis Freibergs un Kevins Krasons no Ventspils tehnikuma, bet meiteņu grupā – Patrīcija Āboliņa un Elza Kozlova no Ventspils 4. vidusskolas.

Ideja par šādu pasākuma organizēšanu radās Ventspils tehnikumam, kas ir arī šo sacensību organizators. Sacensības tiek rīkotas sadarbībā ar Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādi “Sporta pārvalde”. Projekts tiek realizēts ar Ventspils valstspilsētas pašvaldības finansiālu atbalstu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: