Basketbola klubam "Ventspils" pievienojies rumāņu uzbrucējs Mihails Miseailo. Moldovā dzimušais un tās U-16 un U-18 izlases pārstāvējušais spēlētājs tiks īrēts no Latvijas speciālista Ainara Bagatska trenētās Rumānijas vienības "Voluntari".

22 gadus vecais spēlētājs pagājušajā sezonā "Voluntari" rindās Rumānijas čempionātā laukumā devās desmit mačos, vidēji nepilnās četrās minūtēs izceļoties ar 0,6 punktiem, 0,7 izcīnītām bumbām zem groziem un 0,4 rezultatīvām piespēlēm.

Kā atklāj "Ventspils" ģenerālmenedžeris Ralfs Pleinics, jaunais spēlētājs klubā ieradās atrādīties vasarā un tika pieņemts lēmums par sadarbību.

"Pirmais rumānis "Ventspils" vēsturē," par Miseailo norādija Pleinics "Plānojam viņa milzīgo basketbola mīlestību un potenciālu izmantot 3./4.numura pozīcijā."

Mihails Miseailo: “Esmu priecīgs un patīkami satraukts esot komandas sastāvā. Nevaru sagaidīt, kad uzvilkšu BK “Ventspils” komandas formu un iziešu basketbola laukumā. Ceru ar komandu izpildīt nostādītos mērķus, dot daudz uzvaru un skaistu spēļu Ventspils pilsētai!”

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Villijs Pirms 4 nedēļām, 1 dienas

    Izcila statistika.
    10 spēlēs, katrā no tām, nepilnu četru minūšu laikā iespēt vidēji 1/2 punktu, izcīnīt 3/4 bumbas zem groza un iedot mazāk nekā 1/2 piespēli. Mja,.. Reizēm ar mīlestību pret basketbolu ir par maz, Ralf.

  • 0
    Kriko Pirms 4 nedēļām, 1 dienas

    Jā šī laikam būs zenona, kas parādīs vai būs nākotne šim pasākumam. Redzēsim, kas no tā visa sanāks šogad. Būs interesanti.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: