Olimpiskajā centrā “Ventspils” sākusies futbola spēļu sezona – oficiāls mačs jau aizvadīts uz mākslīgā seguma laukuma Katoļu ielā, bet galvenajam laukumam veikti pirmie sakopšanas darbi.

Centrālajā futbola laukumā pēc sniega nokušanas veikta laukuma ecēšana un tīrīšana, bet, iestājoties siltākam laikam, kad gaisa temperatūra sasniegs vismaz +8° C, notiks arī miglošana, mēslošana un citi darbi. Ventspils centrālais futbola laukums ar dabīgā zālāja segumu atzīts par vienu no labākajiem Latvijā. Paredzams, ka šogad spēles uz dabīgā seguma sāksies maijā.

Savukārt Katoļu ielas mākslīgā seguma futbola laukumā pirmā Virslīgas futbola spēle notika jau 13. martā, bet rīt FK Ventspils tajā uzņems RFS komandu. Pārventas futbola laukumā turpinās Ventspils jauno futbolistu treniņi. Sintētiskā seguma futbola laukumi šoziem izmantoti īpaši aktīvi, jo valstī izsludinātās ārkārtas stāvokļa dēļ nebija iespējas sportot iekštelpās un treniņi notika brīvā dabā. Laukumi Katoļu ielā un Pārventā regulāri tika attīrīti no sniega un tādējādi nodrošināta iespēja tos izmantot, neskatoties uz izteiktajiem ziemas laika apstākļiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: