Sestdien, 13. novembrī, BK "Ventspils" un BK "Siauliai" MasterCard Baltijas Basketbola līgas spēlē, Ventspils pilsētas un novada skolēni cīnīsies par skaļāko un atraktīvāko basketbola fanu titulu un centīsies izcīnīt galveno balvu - ""A sektora" Ordeni".

Spēles sākums plkst. 17.30.

Ordeņa izcīņa notiks jau trešo gadu pēc kārtas, un pasākuma galvenais mērķis ir jauniešiem parādīt, ka basketbols ir ne tikai profesionāls sporta veids, bet arī saturīga brīvā laika pavadīšanas iespēja, kad kopā ar saviem draugiem vari doties fanot par savu mīļāko sporta komandu.

Šogad dalībniekiem ne tikai būs skaļi jāatbalsta BK "Ventspils" no skatītāju tribīnēm, bet arī jāpiedalās orientēšanās sacensībās, kuras notiks Ventspils pilsētas ielās pirms spēles. Vēl spēles lielajā pārtraukumā būs jāpiedalās stafetēs, bet spēles laikā pēc iespējas skaļāk un atraktīvāk jāatbalsta ventspilnieki. Visus uzdevumus sasummējot kopā, spēles noslēgumā būs zināms arī jaunais ""A sektora" Ordeņa" izcīņas uzvarētājs.

Dalībniekiem pirms spēles būs iespējams noklausīties arī Ventspils mūzikas skolas audzēkņu grupas "Maddry" koncertu Basketbola halles foajē, kur grupas soliste Madara Grēgere kopā ar saviem grupas dalībniekiem dziedās pasaulē un Latvijā iemīļotas dziesmas.

Bet plkst. 14.00 varēs atbalstīt arī mūsu jauniešu komandu "Ventspils augstskola", kuri cīņā dosies pret spēcīgo "BAA Rīga".

Skolēnus aicinām pieteikties pie saviem sporta skolotājiem, lai iekļūtu savas skolas komandā un palīdzētu izcīnīt savai skolai goda nosaukumu.

Pēc BK "Ventspils" spēles līdzjutēji varēs tikties ar komandas spēlētājiem, kopīgi nofotografēties un saņemt autogrāfus.

Aizraujoša diena, pilna ar aktivitātēm un atrakcijām, turklāt pozitīvas emocijas garantējam, jo Lietuvas klubs "Siauliai" ir spēcīgs pretinieks, kurš vēlēsies uzvarēt par katru cenu. Tikai līdzjutēju spēkos ir mūs komandai palīdzēt uzvarēt!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: