Otrdien, 15. oktobrī, Ventspils valstspilsētas pašvaldības dome nolēma atbalstīt Sociālās aprūpes nama “Selga” 4. stāva remonta un aprīkojuma iegādi. Remontdarbi nepieciešami, lai Ventspils iedzīvotājiem SAN “Selga” būtu iespēja nodrošināt ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumu. 

Plānots 4. stāvā, kurā līdz 2023. gada oktobrim bija bērnu sociālās aprūpes centrs, izveidot aprūpes nodaļu, kas paredzēta 23 klientiem - 15 vienvietīgas un četras divvietīgas istabiņas ar individuāli lietojamo aprīkojumu istabiņā. Tāpat paredzēts telpās veikt kosmētisko remontu, atjaunot elektroinstalācijas un sanmezglus, pārveidot higiēnas telpas atbilstoši vides pieejamības prasībām.

Izveidojot SAN “Selga” aprūpes nodaļu, nepieciešami finanšu līdzekļi par kopējo summu ne vairāk kā 530 000 eiro apmērā, no kuriem 210 000 eiro plānots segt no Ventspils valstspilsētas pašvaldības līdzekļiem, savukārt 320 000 eiro – no aizņēmuma līdzekļiem. Aizņēmumu remontdarbu veikšanai plānots ņemt Valsts kasē uz 10 gadiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: