Ceturtdien, 3. oktobrī, Ventspilī iepazīšanās vizītē ieradīsies Ārkārtējais un pilnvarotais Ungārijas vēstnieks Latvijā V .E. Ģerģs Urkuti, savukārt, piektdien, 4. oktobrī, reģionālās darba vizītes ietvaros Ventspili apmeklēs Labklājības ministrs Uldis Augulis.

Vizīti vēstnieks uzsāks, tiekoties ar Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāju Jāni Vītoliņu un pašvaldības pārstāvjiem pilsētas domē, lai pārrunātu kopīgās sadarbības jautājumus, kā arī, lai iepazītos ar Ventspils pilsētu.

Tāpat vēstnieks plānojis apmeklēt koncertzāli “Latvija” un Ventspils Augstskolu, kur paredzēta lekcija Starpkultūru komunikācijas studiju virziena studentiem. Pēc lekcijas vēstnieks piedalīsies izstādes atklāšanā, kas vēsta par ungāru zinātnieku izgudrojumiem un sasniegumiem. Vizīti vēstnieks noslēgs ar Ventspils Starptautiskais radioastronomijas centra apmeklējumu.

Labklājības ministrs Uldis Augulis darba vizītes ietvaros, kopā ar pašvaldības pārstāvjiem, apmeklēs Ventspils uzņēmumus un pārrunās aktualitātes nodarbinātības jomā.

Ministrs vizītes sākumā plāno iepazīties ar Ventspils tehnikumu un tā realizēto darba vidē balstītu mācību pieeju, kā arī pārkvalifikācijas programmām un citiem aktuāliem jautājumiem. Pēc tam ministrs plānojis divu uzņēmumu – SIA “ Arbo Windows” un SIA “Bio-Venta” apmeklējumu.

Vizītes noslēgumā Ventspilī ministrs piedalīsies bērnu aprūpes centra “Namiņš” viena gada jubilejas pasākumā, pēc kura tālāk dosies uz Ventspils novadu, Ugāli, lai iepazītos ar realizēto deinstitucionalizācijas projektu un tā rezultātiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: