Rudens gadatirgū, kas notiks 6. un 7. septembrī Ventspils Vecpilsētas tirgū, apmeklētājus priecēs ar gardām grilētām vistām, vēžiem, saldējumu, kā arī būs iespēja saņemt noderīgus padomus dārzkopības jautājumos.

Rudens ir laiks, kad dārznieki un zaļo īkšķu īpašnieki sāk plānot nākamās sezonas darbus, un Ventspils Vecpilsētas tirgus piedāvās lielisku iespēju iegādāties rudens stādus. Tirgū būs pieejams plašs stādu sortiments. Audzētāji būs uz vietas, lai sniegtu vērtīgus padomus par to, kā vislabāk iestādīt un kopt augus, lai tie pavasarī priecētu ar skaistu ziedēšanu un bagātīgu ražu. Stādu tirgū šogad piedalīsies jau ventspilniekiem labi zināmas stādu audzētavas, kā arī viena no lielākajām stādaudzētavām Latvijā “Silja”, kas būs atveduši jaunstādu katalogus 2025. gadam, minerālmēslojumu un dārzkopības preces.

Piektdien, 6.septembrī, “Silja” prezentācijas tirgū vadīs Kurzemes pārstāve Līga Cērmane.

Ventspils tirgū parādījies jauns un gardēžiem vilinošs piedāvājums – grilētas vistas no Rendas, ko no ceturtdienas, 5. septembra, piedāvās Eva. Papildus tam apmeklētājiem Rudens gadatirgus laikā ir iespēja nobaudīt arī grilētu cauraudzīti ar vai bez kauliņa, kā arī kūpinātas vistas.

Sestdien, 7. septembrī, Ventspils tirgus apmeklētājus sagaida ekskluzīvs un reti pieejams piedāvājums no "Indras zivis" Bērzciemā – tiks vārīti vēži, kas ir īsta delikatese. Papildus būs iespēja nobaudīt karsti kūpinātas zivis, kā arī dažādus iecienītus zivju produktus no "Reiņa zivis".

Lasi vēl

Komentāri (9)

  • 0
    Larijs Kukarans Pirms 2 nedēļām, 2 dienām

    Bild i lāb,bet cik daudz cilvēl to zutam var atļauties?

  • 0
    *** Pirms 2 nedēļām, 2 dienām

    "Ventspils tirgū parādījies..., ko no ceturtdienas, 5. septembra, piedāvā...."
    Kā var būt parādījies un piedāvāt, ja šodien ir trešdiena, 4. septembris?

  • -4
    Ventspils_VNI Pirms 2 nedēļām, 1 dienas

    "Parādījies" ir saistīts ar to, ka grilētas vistiņas pirmo reizi tika piedāvātas pagājušajā nedēļā, un tādēļ var teikt, ka tās jau ir "parādījušās" tirgū. Šonedēļ, sākot no ceturtdienas, 5. septembra, tās atkal būs pieejamas. Tas norāda uz to, ka tās būs regulāri pieejamas arī turpmākajos datumos.

  • 0
    *** Pirms 2 nedēļām, 1 dienas

    to Ventspils_VNI

    Varbūt tomēr dažreiz labāk paklusēt, nevis muļķīgi taisnoties? "...ko no ceturtdienas, 5.septembra, piedāvā Eva". Varbūt tomēr pareizāk, manuprāt, būtu "piedāvāS"- nākotnes, ne tagadnes formā? Reklāmas raksts tomēr ir publicēts vakar, 4. septembrī!!!

  • 0
    Spīdola Pirms 2 nedēļām, 2 dienām

    Tā notiek, kad tirgus vadību maina kā kāds nosapņojis. Būs mums visiem jautri. Tā turpināt. Un kas ir svarīgi- arī katru nākošo “struktūrvienības” vadoni ņemt ne no Ventspils.

  • -2
    Ventspils_VNI Pirms 2 nedēļām, 1 dienas

    Vadītājs tika izvēlēts atklātā konkursa kārtībā, kurā ikvienam, tostarp arī Ventspilī dzīvojošajiem, bija iespēja piedalīties un pieteikties uz šo amatu. Konkursa mērķis bija nodrošināt profesionālu un kvalificētu kandidātu atlasi, neizslēdzot nevienu pēc ģeogrāfiskās piederības vai citiem faktoriem. Tādēļ aicinām novērtēt šī procesa objektivitāti un pamatotību.

  • 0
    *** Pirms 2 nedēļām, 1 dienas

    "Stādu tirgū šogad piedalīsies jau ventspilniekiem labi zināmas stādu audzētavas, bet arī viena no lielākajām stādaudzētavām Latvijā “Silja”...".

    Šis arī ir ļooooti loģisks teikums, ne tā?

  • -5
    Ventspils_VNI Pirms 2 nedēļām, 1 dienas

    Paldies par vērību! Novērtējam palīdzību tekstu pilnveidošanā – neesam perfekti, bet vienmēr cenšamies kļūt labāki.

  • 0
    *** Pirms 2 nedēļām

    Mēs neviens neesam perfekti, bet veidot sakarīgus, lasītājam uztveramus, teikumus cilvēkam, kuram par to maksā algu, tomēr būtu jāprot. Šī jūsu atrakstīšanās vispār ir "bomba". Varbūt der iedot tekstu izlasīt kādam, kuram viss ok ir ar vērību, pirms šo tekstu publicē? Tas patērēs mazāk laika, kā šī nevienam nevajadzīgā atrakstīšanās.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: