No 19. līdz 21.jūlijam Ventspilī jau 12. reizi norisināsies ielu sporta un kultūras festivāls "Ghetto Games". Festivāla norises laikā plānoti satiksmes ierobežojumi un ielu slēgšana, kā arī izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā.

No 19. jūlija plkst. 18.00 līdz 21. jūlija plkst. 23.00 tiks slēgta autotransporta satiksme:
    • Lielā prospekta posmā no Kuldīgas ielas līdz Aleksandra ielai;
    • Lielā prospekta posmā no Ganību ielas līdz Kuldīgas ielai.

Nebūs iespējama autotransporta kustība slēgtajā ielu posmā pie daudzdzīvokļu mājām aiz veikala „Rubīns”. Organizatori lūdz automašīnas novietot pie Olimpiskā centra „Ventspils” viesnīcas vai teritorijā ap Lielo laukumu. 

No 18. jūlija plkst. 21.00 līdz 21. jūlija plkst. 12.00 tiks slēgta autotransporta satiksme:
    • Loču ielas posmā no Kr. Valdemāra ielas līdz Karlīnes ielai.

Atsevišķos maršrutos sabiedriskam transportam tiks mainīts kustības ceļš. Sīkāku informāciju iespējams saņemt, zvanot PSIA Ventspils reiss Pārvadājumu daļai pa tālruni 63622412.

Festivāla programmā šogad atgriezīsies motociklistu sacensības Streetbike freestyle kopā ar diviem izciliem atlētiem Jāni Rozīti un Didzi Grunduli. Festivāla galvenie un spilgtākie notikumi būs – Baltijas 3x3 basketbola posms, kurā spēlētāji cīnīsies par galveno balvu par biļeti uz Masters turnīru. "Ghetto Fight" būs iespēja redzēt vairākus cīņu sporta veidus. "Ghetto Dance" ar VIP batlu šovu, meistarklasēm un deju sacensībām. Skeitparkā pulcēsies un sacentīsies labākie Latvijas un ārzemju braucēji Inline, BMX freestyle, skūteru un skeitborda sacensībās. Ghetto futbolā pirmo reizi notiks sacensības 6 līdz 9 gadus veciem bērniem uz īsta zālāja Olimpiskā centra “Ventspils” rezerves futbola laukumā.

Arī šogad norisināsies Ghetto Food festivāls, kur ielu ēdienu kultūra burtiski saplūdīs vienā ritmā ar daudzveidīgo un multikulturālo ielu sportu, to papildinās dažādas aktivitātes ģimenēm ar bērniem.

Plašāka informācija un festivāla programma pieejama mājaslapā www.ggfest.com.

Lasi vēl

Komentāri (6)

  • 0
    Larijs Kukarans 15.07.2024, 10:13:54

    Tikko piemin tos,kam pieder vents balss,ta uzreiz dzēš komentārs,taisnib i un paliks taisnib,dzēš,vai nedzēš!

  • 0
    sranskis 15.07.2024, 15:10:44

    Saskaņā ar Lursoft Ventas Balss SIA pieder Mihailam Soiferam, kurš jau kādu laiciņu kā miris.

  • 0
    Barons (Freiherr von ...) 15.07.2024, 15:29:52

    Kukaran kung
    Sransk kung
    Manam gan dōmat,ka tō Krievžīd Moiše Soifer bij nopirkt uz sav Vārd tō avīz un portal prekš tō Puz Pundur.Cig tur taisnib,es nezin,abet Jūs padōmat lōģisk-prekš kam tam Žīdelam bij vaidzik vien Provinc avīžel?

  • 0
    Larijs Kukarans 15.07.2024, 20:18:02

    Baron,a kas ta i ALkapon?:)) saransk,palas vikipēdija,kād tautib i egilam levitam.Uzrakstīt var daudz ko,kā taja anekdote man pase i rakstits,ka es krievs,bet uz purn i rakstits kas viš tāds i:)

  • 0
    Pipars 16.07.2024, 14:53:34

    Šis nu gan ir interesants teksts-"Atsevišķos maršrutos sabiedriskam transportam tiks mainīts kustības ceļš. Sīkāku informāciju iespējams saņemt, zvanot PSIA Ventspils reiss Pārvadājumu daļai pa tālruni 63622412."
    Ja VR reiss dienà pârvadà vairak par 5000 pasaźieriem,tad kà viņi visi vares sazvanìt to Pàrvadàjumu daļu???:)))
    Vai tad izmaiņas nevar laicigi publiski izziņot?

  • -1
    P SIA "Ventspils reiss" 16.07.2024, 16:46:37

    P SIA "Ventspils reiss" sagatavotā informācija ir publicēta atsevišķā ziņā, ko var atrast gan uzņēmuma mājas lapā, gan vietnē ventspils.lv un ventasbalss.lv. Ar "Ghetto Games" saistītās izmaiņas ir nelielas. Pasažieriem jāievēro, ka festivāla laikā, pieemēram, neapkalpos pieturas "Lielais laukums"" (virzienā uz Gāliņciemu), kas tiek pārcelta uz Ganību ielu un "Viesnīca "Dzintarjūra". Vairākos maršrutos tiks mainīts autobusu kustības ceļš, bet tas neietkmēs pasažieru iespēju iekāpt/ izkāpt no auobusa. Papildus informāciju var iegūt, darba laikā zvanot Pārvadājumu daļai pat tālruni 63622422, kā arī informācija būs izvietota autobusu pieturās.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: