Ventspilī ražotie zīmola Trempel hangers pakaramie tikuši izmantoti pasaules mēroga mūzikas zvaigznes Billijas Ailišas jaunākā albuma Hit Me Hard and Soft prezentācijā Japānas galvaspilsētā Tokijā.

Uzņēmuma Trempel vadītājs Aleksandrs Bobrovs pastāstīja, ka pirms kāda laika uzņēmums, kura produkciju var iegādāties Etsy veikalā internetā, saņēmis ziņu no kāda ASV dizaina uzņēmuma, kas palīdz rīkot dažādus pasākumus un kam ir līgums ar Billijas Ailišas producentiem. Uzņēmums pamanījis Ventspilī ražotos melnos dizaina pakaramos un vēlējies tos izmantot mūzikas zvaigznes jaunā albuma prezentācijā. «Mums bija rinda, bet, protams, mēs bez rindas viņiem uztaisījām,» atklāja uzņēmējs.

Albuma prezentācija notikusi mākslas galerijā Tokijas centrā, piedaloties mūziķes faniem un žurnālistiem. Pasākuma norises vietā iekārtots arī neliels veikaliņš, kur uz Trempel izgatavotajiem un ar albuma simboliku un nosaukumu apdrukātajiem pakaramajiem izkārtoti krekliņi un citas preces, kas reklamē jauno albumu un ko fani varēja iegādāties. Trempel rīcībā ir fotogrāfijas no pasākuma, un vienā no tām redzama arī pati zvaigzne, turot rokās pakaramo ar krekliņu. «Man ir ļoti patīkami, ka tāda zvaigzne paturēja savās rokās mūsu pakaramos. Es ceru, ka viņai patika. Vajag ticēt savam produktam, strādāt un strādāt, un galu galā būs rezultāts,» teica Bobrovs, turpinot: «Galvenais man kā uzņēmējam – ka mūsu klienti redz, ka mums nav kaut kāds produkts, bet to pasūta zvaigznes. Tas nozīmē, ka tas ir labs produkts un viņi var mums uzticēties.»

Uzņēmums, ar ko ventspilnieki sadarbojās, atzinīgi novērtējis pakaramo dizainu un kvalitāti. Bobrovs cer uz turpmāku sadarbību, jo Billija Ailiša šogad dosies jaunā albuma turnejā un līdzīgas albuma prezentācijas sekos arī citviet.

Trempel uzņēmums, par ko Ventas Balsī jau ir rakstīts iepriekš, dibināts 2017. gadā. Aleksandrs Bobrovs izglītojies Latvijas Mākslas akadēmijā vides, industriālajā un produktu dizainā. Trempel pakaramie ir pilnībā pārstrādājami un bioloģiski noārdāmi. To dizains īpaši izstrādāts, lai tas būtu viegls, ērts, funkcionāls un skaists. Nelielais izstrādājumu svars atvieglo to lietošanu, samazina pārvadāšanas izmaksas un ietaupa vietu noliktavā. Starp Trempel klientiem ir ne tikai veikali, bet arī viesnīcas un restorāni.

Billija Ailiša ir 22 gadus veca amerikāņu dziedātāja. Pirmo popularitāti Ailiša ieguva ar dziesmu Ocean Eyes, ko sarakstīja un producēja viņas brālis Fineass. Kad dziesma iznāca, Billijai bija vien 13 gadu. Dziedātājas pirmais albums tika izdots 2019. gadā. To pozitīvi novērtēja mūzikas kritiķi, un albums sasniedza vairāku valstu mūzikas topu virsotnes. Dziedātāja saņēmusi dažādus apbalvojumus. Ailiša dziesmu rakstīšanā joprojām sadarbojas ar savu brāli Fineasu, kas arī producē viņas dziesmas. Šoruden mūziķe dosies turnejā, kas sāksies Kanādā un ASV un turpināsies Austrālijā un Eiropā. Latvijai tuvākās koncertu vietas ir Skandināvijas valstīs un Polijā. Daudzi turnejas koncerti jau ir izpārdoti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: