Jāņu brīvdienās Ventspils slimnīcā pasaulē nākuši četri mazulīši – divi zēni un divas meitenes. Svētdien, 23. jūnijā, kad vārda dienu svin Līgas, Ventspils slimnīcā piedzima divi zēni – abi ventspilnieku ģimenēm.

Pirmais puisēns pasaulē nāca plkst. 16.59 un ir otrais bērniņš ģimenē, bet otrs ir pirmā atvasīte ģimenei un pasaulē nāca plkst. 21.23.

Savukārt Jāņu dienā, 24. jūnijā, Ventspils Dzemdību nodaļā sagaidītas divas meitenītes. Ģimenei no Talsu novada Laidzes pagasta meitiņa kā trešais bērniņš ģimenē pasaulē nāca plkst. 05.16, bet ventspilnieku ģimene savu pirmo atvasīti sagaidīja plkst. 21.35.

Ventspils slimnīcu kā vietu, kur sagaidīt savu atvasīti, izvēlas ne tikai topošie vecāki no Ventspils un novada, bet arī no citām tuvākām un tālākām Latvijas pilsētām. Ventspils Dzemdību nodaļa lepojas ar profesionāliem speciālistiem, modernām, labiekārtotām dzemību zālēm un palātām ar ziedu motīviem, kā arī ģimenes un paaugstināta komforta palātām ar divguļamām gultām un citām ērtībām. Ventspilī pieejamas gan tradicionālās, gan ūdens dzemdības. Ģimenēm, kurās aug vismaz divi bērniņi, nākamo bērniņu slimnīca piedāvā sagaidīt paaugstināta komforta palātā bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: