''Esmu laimīga! Beidzot esmu sapratusi, ko nozīmē darīt to, kas patiesi ir mans. Beidzot esmu sākusi sevi sajust, mans laiks un mana enerģija ir kļuvusi vērtīga,'' sarunā pauž Dace Zērne, kas pirms pāris gadiem, dzīvei apmetot spēju kūleni, sevi un pasauli iepazina pavisam citādāku – caur skaitļu psiholoģiju.

Mūsu tikšanās reizē aiz loga ir saulaina un šķietami silta vasaras diena, taču kastaņas zaros palaikam zēģelē drēgns vējš. Sarunas laikā tas ļoti zīmīgi sasaucas ar to, ka mēdzam pieredzēt līdzīgas iekšējās izjūtas un dzīves notikumus. Pateicoties neērtajai sajūtai un vēlmei meklēt sevi, cilvēki nonāk vietā, ko var saukt par savu nulles punktu. Šis punkts iekšēji salauž, liek apstāties, meklēt un atgriezties pie savas patiesās būtības, jo tālāk iepriekšējā ceļa nav.

Dace Zērne stāsta, ka viņai jau kopš mazotnes vienmēr iekšēji bijusi sajūta, ka mūsos eksistē kas vairāk. Sākotnēji šī neparastā izjūta bijusi neapzināta, ļoti dziļa, iespējams, tāpēc arī klusa, un racionāli līdz galam neizprotama. Sajūta, it kā kāds neatlaidīgi mudinātu doties garajā pašizziņas ceļā, meklēt, saprast, atrast, iepazīt citu pasauli.

Meklējot atbildes uz sev svarīgiem jautājumiem, viņa periodiski pievērsusies dažādām ezoteriskajām praksēm, tostarp arī jogai, vēdiskajai filozofijai, astroloģijai, numeroloģijai, ājurvēdai, taroloģijai un latviskajai dzīvesziņai. Pat neskatoties uz profesionālo izaugsmi, iegūtajām prasmēm un spēju sev uzticēto darbu izdarīt ļoti labi, fonā pastāvīgi bijusi iekšēja neapmierinātība, sajūta, ka dzīve ir bez piepildījuma.

Dzīvi izmainīja tikšanās ar liktenīgu cilvēku, ko Dace tagad sauc par dzīves draugu un skolotāju. Atklājās jauns, vēl neizzināts sevis iepazīšanas ceļš – apziņas paplašināšana, atsakoties no dažādajām ego formām, pasaules taisnīguma un vērtību izpratne, patiesās dzīves harmonija un miers. Tik vienkārši, bet reizē sarežģīti. Mācīties būt laimīgam nozīmē nolikt malā savu ego, attīstīt savu labāko es un ar mīlestību un taisnīgumu palīdzēt un sniegt savas zināšanas citiem.

Neilgi pirms tam, kad, pildot Ventspils Tūrisma informācijas centra vadītājas pienākumus, Dace devās garākā atvaļinājumā, viņas dzīvē pavisam pēkšņi ienāca skaitļu psiholoģija – mācība, kas apvieno numeroloģijas un vēdiskās mitoloģijas zināšanas. Toreiz skaitļi arī ļoti zīmīgi sasaucās ar tā brīža dzīves filozofiju un redzējumu uz pasauli un cilvēkiem. Viņa uzdrošinājās sākt mainīt sevi un savu dzīvi teju līdz nepazīšanai. «Es atteicos no visa un visiem. Gadu biju pilnīgā klusumā. Telefonu noliku iespējami tālākajā vietā. Ja šobrīd kāds man zvana, tas ir brīnums. Es sāku cīnīties par klusumu un savu mieru, kas cilvēkam ir galvenais,» atklāti dalās Dace.

Skaitļu psiholoģija ir veids, kā izzināt sevi, izprast cilvēkus un savstarpējās attiecības, saprast enerģētisko mijiedarbību partnerattiecībās, ģimenē, draugu lokā, darba kolektīvā. Cilvēka dzimšanas datu kombinācija ir kodēta bioenerģiskā matrica, kas atklāj gan dvēseles apziņas enerģiju, gan arī misiju un informāciju par to, kā sevi realizēt. Visam ir sava enerģija, un viss, kam šajā pasaulē ir iedots numurs jeb skaitlis, atklāj mums savu enerģiju, to aprēķinot un izprotot.

Dace ir izveidojusi skaitļu psiholoģijas sevis izziņas kursu Projekts 1-7-8, kas iepazīstina un māca izprast apkārt esošās enerģijas vibrācijas, ko rada skaitļi, kā arī vada individuālas konsultācijas un rīko meistarklases. Piemēram, pagājušajā nedēļā aizvadīta meistarklase par rituāliem un kā ar to palīdzību panākt vēlmju piepildījumu.

«Mans ceļš līdz šim bijis ļoti, ļoti garš. Iepriekš jau daudz sevi biju pētījusi, daudz biju klausījusies citos, stāstām par mani. Nesapratu, nemācēju, dzīvoju ilūzijās. Liktenīgā tikšanās ar manu dzīves skolotāju un jaunās zināšanas par skaitļu psiholoģiju man deva sapratni, kā atrast pašai savu patieso būtību vislabāk. Līdz tam neviens cilvēks no malas man nav spējis iedot to, ko man, izanalizējot iepriekšējo dzīves periodu, sniedza jaunā apziņa un izpratne par skaitļiem,» dalās Dace. «Un beidzot arī esmu sapratusi, kāpēc iepriekš daudzus gadus pavadīju meklējumos – lai citiem varētu dot caur sevi. Jūs jautāsiet, vai ir laimes un pilnības formula? Es atbildēšu – jā, ir... tikai sākumā jāizprot, jāpieņem sevi un tad pēc dotajām ceļa norādēm jāiet savas dvēseles labirinta ceļš.»

Prakse, ko viņa šobrīd apgūst, nav nedz no jauna izdomāta, nedz arī slepena mācība izredzētam cilvēku lokam. Dace tic, ka viņai īstajā laikā dota iespēja iegūt šīs zināšanas, lai īstenotu savas dzīves misiju. Izprotot savu dvēseles kodu, viņa saprata, kā ar savu apziņu var mainīt citu cilvēku dzīves: «Es palīdzu cilvēkiem, kas savā dzīvē ir nonākuši tur, kur ir jautājumi, bet nav atbilžu.»

Dace ir piecu bērnu mamma, un viņa stāsta, ka, iepazīstot skaitļu psiholoģiju, izdevies arī uzlabot attiecības ar bērniem.

Ikvienas grūtības, kas nāk mūsu ceļā, Dace aicina uztvert kā pārbaudījumu un Visuma atbildi tam, vai pret sevi un citiem esam bijuši taisnīgi: «Kad to saku, daudzi man droši atbild, ka viņi taču nemelo. Bet vai tiešām? Vai katrs smaids ir patiess? Vai katra rīcība ir patiesu nodomu vadīta? Mēs bieži aiz pieklājības atsaucamies tam, ko patiesībā sirdī negribam. Satiekamies ar cilvēkiem, kurus patiesībā nevēlamies satikt. Melojam sev, strādājot darbā, kas nepatīk. Taču izliekoties mēs nevaram būt laimīgi.» Turpinot sarunu, daudzos dzīves brīžus un notikumus viņa salīdzina ar papīra lapām, kuras dažbrīd pat bez acs uzmetiena nemitīgi tikai krāmējam milzu kaudzē. «Bet vai tu kādreiz esi tās pāršķirstījis? Vai tu kādreiz esi mēģinājis izprast savu rīcību, lai saprastu, kāpēc esi tur, kur tu esi, un kāpēc tas tā ir noticis. Kad notiek strīds, bieži norādām uz otru – uz to, ko viņš izdarījis, ko un kā pateicis. Bet patin notikušo un padomā, kā esi rīkojies pats, kā atbildēji, ko pateici. Paskaties no malas kā ar citām acīm! Un tad atklāsies daudz!» pārdomām rosina Dace.

Viņa īpaši izceļ seno latviešu teicienu – ko sēsi, to pļausi. «Vienmēr ir jābūt uzmanīgam ar to, ko mēs domājam un ko darām. Vienmēr visam ir jēga. Ja mēs sākam domāt jēgpilni, sākam arī citādāk skatīties uz savu dzīvi, vairāk novērtēt. Mēs katrs esam pelnījis to, ko redzam savā priekšā – partneri, nepaklausīgos bērnus, skatu pa logu, kas varbūt nav tāds, kā gribētos – ar mežu un jūru. Bet ko tu esi darījis, lai līdz tam nonāktu? Cik apzināts esi bijis savās izvēlēs un rīcībās? Mans augstākais mērķis ir dot kolektīvajai apziņai zināšanas, es no sirds vēlos, lai cilvēki iet, dara un ir laimīgi. Vai tu zini kāda ir dzīves jēga? Nekāda... Dzīvei jēgu piešķir apziņas paplašināšanās un mūžīgā jaunības enerģija ar vēlmi visu izzināt un izprast,» sarunas noslēgumā pauž Dace.

Lasi vēl

Komentāri (6)

  • -2
    Kriska Pirms 1 nedēļas, 3 dienām

    Cik cilvēku šo izlasīs un kaut ko sapratīs?

  • 0
    _āmen_ Pirms 1 nedēļas, 2 dienām

    Es pārlasīju un nožēloju. Tādu murgu tikai šajā portālā var izlasīt.

  • 0
    Piciš Pirms 1 nedēļas, 3 dienām

    Yolo drīz izlasīs un sāks spriest.

  • 0
    sranskis Pirms 1 nedēļas, 2 dienām

    Interesanti, bet - у кажхдого психа своя программа, но у некоторих она разнообразней.

  • 0
    Barons (Freiherr von ...) Pirms 1 nedēļas, 2 dienām

    Jedem das Seine.Le zinat.

  • 0
    herberts Pirms 1 nedēļas, 2 dienām

    Ļoti senīli, nu kaut kā, ziniet. Kur mākslīgais intelekts, kur citas laikmetīgās progresa iezīmes? Un raksts pārāk vienkāršs, kā lauku reportāža no kolhoza siena talkas, varēja kaut nedaudz samudžināt, iesēt intrigu, vairāk mistikas, ezotērikas, histērikas, galu galā.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: