Sestdien, 1. jūnijā, atsāk kursēt autobuss uz pludmali maršrutā nr.20, savukārt svētdien, 2. jūnijā, Bērnu svētku gājiena laikā tiks slēgta satiksme pa Lielo prospektu, tāpēc iespējama sabiedriskā transporta kavēšanās un netiks apkalpotas atsevišķas autobusu pieturas.

Sākoties vasaras sezonai, no 1. jūnija tiks atjaunots vasaras sezonas maršruts nr.20 ''Celtnieku iela – Mols''. Autobuss maršrutā nr.20 ''Celtnieku iela – Mols'' kursēs katru dienu no 1. jūnija līdz 31. augustam.

Autobusu kustības grafiks un kustības ceļš maršrutā nr.20 netiek mainīts un paliek tāds pats kā iepriekšējās sezonās:
    • no centra virzienā uz molu – Ganību iela, Lielais prospekts, Katoļu iela, Inženieru iela, Vasarnīcu iela, Medņu iela un līdz molam;
    • virzienā uz Pārventu – Loču iela, Medņu iela, Vasarnīcu iela, Lielais prospekts, Kuldīgas iela, Raiņa iela, Sarkanmuižas dambis, Ventas tilts, Dzintaru iela, Tārgales iela, Talsu iela, Celtnieku iela, Siguldas iela;
    • atpakaļ uz centru – Tārgales iela, Dzintaru iela, Ventas tilts, Sarkanmuižas dambis, Raiņa iela, centrs.
Sīkāku informāciju par autobusa kustības laiku un ceļiem varat meklēt ŠEIT!

Bērnu svētku laikā satiksmes ierobežojumi paredzēti laikā no plkst.10.20 līdz plkst.11.10, kad svētku gājiena dalībnieki no Lielā laukuma dosies uz Bērnu pilsētiņu.

Šajā laikā jārēķinās ar  izmaiņām autobusu kustības ceļos un sabiedriskā transporta kavēšanos, kā arī netiks apkalpotas autobusu pieturas ''Mego'', viesnīca ''Dzintarjūra'', ''Bērnu pilsētiņa'' (abos virzienos).

Slēgto ielas posmu autobusi maršrutā nr.22 un nr.20 (virzienā uz Inženieru ielu) apbrauks par Jūras ielu, bet virzienā uz Pārventu – pa Pāvila un Kuldīgas ielu.

Autobusi maršrutos nr.3, 4 ,9 – tiks novirzīti pa Lielo prospektu līdz Aleksandra ielai un pēc tam pa Jūras ielu. Līdzīgi kursēs arī 8.maršruta autobuss.

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām un aicinām plānot braucienus savlaicīgi!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: