Lai Ventspils novada iedzīvotāji varētu ērti un bez maksas atbrīvoties no savu laiku nokalpojušām elektroiekārtām, pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” Ventspils novadā organizē elektrisko un elektronisko iekārtu atkritumu savākšanas akciju. Iedzīvotāji aicināti nolietoto elektroiekārtu izvešanu pieteikt līdz 30. septembrim.

Ventspils novada iedzīvotāji elektrisko un elektronisko iekārtu atkritumu savākšanas akcijas laikā līdz 30. septembrim bezmaksas izvešanai no savas dzīvesvietas var pieteikt gan lielo sadzīves tehniku (ledusskapjus, veļas mašīnas, plītis, trauku mazgājamās mašīnas u.c.), gan arī mazo tehniku (mikroviļņu krāsnis, blenderus, elektriskos svarus, fēnus, virtuves kombainus u.c.). Lai pieteiktu izvešanu no vienas adreses, minimālajam kopējam nododamo iekārtu svaram jābūt vismaz 30 kg.

Elektrisko un elektronisko iekārtu atkritumu savākšanas akcijas norises kārtība:

  • Ventspils novada iedzīvotāji līdz 2024. gada 30. septembrim aicināti pieteikt elektroiekārtu izvešanu, rakstot ziņu uz e-pasta adresi [email protected] vai zvanot pa tālr. 63626920. Jānorāda precīza elektroiekārtu savākšanas adrese, kontaktinformācija, kādas elektroiekārtas plānots nodot un kāds ir to plānotais svars.

  • Akcijas dalībnieki tiks informēti par dienu, kad iekārtas tiks savāktas.

  • Norādītajā dienā savācamās elektroiekārtas jānovieto uzņēmuma darbiniekiem brīvi pieejamā vietā.

Ventspils novadā pirmo reizi PSIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” rīkota elektrisko un elektronisko iekārtu atkritumu savākšanas akcija norisinājās 2023. gadā, kad tika savāktas kopumā 8,19 tonnas nolietotu elektroiekārtu, kas tālāk tika nodotas pārstrādei.

Arī šajā reizē ikviens Ventspils novada iedzīvotājs ir aicināts pieteikt elektroiekārtu bezmaksas izvešanu. Jautājumos par atkritumu savākšanas akciju, kā arī par citiem PSIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” nodrošinātajiem atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumiem aicinām rakstīt uz e-pastu [email protected] vai zvanīt pa tālr. 63626920.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: