Motosportists un mūziķis Arvis Sanders laidis klajā savu jaunāko dziesmu un videoklipu ''Kad tad, ja ne tagad''. Dziesmas vārdu autors ir Jans Ikes, un tā tapusi sadarbībā ar Kasparu Maku, kurš veidoja dziesmas aranžiju studijā ''Max Studio''.

Arvis Sanders par skaņdarbu stāsta: ''Pamatideja ritmam un melodijai radās, izlasot Jana dzejoli, ko nedaudz pielaboju pēc savām sajūtām. Tā jēga slēpjas ikvienam cilvēkam pazīstamās lietās, tikai dažreiz mēs baidāmies tās realizēt. Dziesma ir viegli rotaļīga un stāsta par to, ka dzīvi var izbaudīt jebkurā vecumā. Vajag izvērtēt, bet nevajag nožēlot to, ko  mēs darām. Pasmaidīsim paši par sevi un nebaidīsimies pamēģināt kaut ko jaunu, jo mēs nezinām, kas var pienākt rīt. Arī es ik pa laikam izmēģinu kaut ko jaunu un izbaudu to par visiem 100 procentiem''.

Video klipu dziesmai veidoja jauns multimākslinieks Haralds Dravnieks studijā ''Hyper''. Deviņdesmito gadu aktuālajās krāsās un stilā tika izmantots Mākslīgais intelekts – tā ģenerētās tēmas un animācijas. ''Tas bija laiks, kad es pats vēl biju jauns un sāku iepazīt dzīvi visā tās krāšņumā. No tā arī visa videoklipa nenopietnība. Tagad atliek vien atcerēties un pasmaidīt, bet kad tagad, ja ne tagad?'', ar smaidu saka Arvis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: