Rudens sezona teātra namā “Jūras vārti” sāksies ar visīstāko burvību – 8. septembrī plkst.18.00 uz ziepju burbuļu, lāzeru un specefektu šovs visai ģimenei “Bubblelandia” aicina burvju mākslinieki Pecolli un viņu draugi.

“Bubblelandia” ir dinamiska muzikālā izrāde dažāda vecuma auditorijai, kas arī aktīvi tiek iesaistīta notiekošajā. Ideju, scenāriju un režiju uzbūra Enriko Pecolli, krāšņos tērpus izrādei izveidojusi Elita Patmalniece, bet dejas – horeogrāfe Dace Mihailova.

Šova notikumi aizved pelēko un steidzīgo cilvēciņu uz īpašu, krāsainu, dzīvespriecīgu vietu, kas saucas Bubblelandia (Burbuļlandija). Tā ir vieta, kur apstāties, pasapņot, ieklausīties, ieskatīties, papriecāties, atveldzēties, izsmieties, izbrīnīties, un tas ir tepat uz šīs planētas un pat mūsos pašos – mūsu dvēseles Okeānā. Bubblelandia iemītnieki – Jūras zirdziņi, Drakoniņi, Jūras zvaigznes, Papagaiļzivtiņas un citi – ievedīs skatītājus šajā dzīvespriecīgajā un skaistajā zemūdens pasaulē! Gan pūšot krāsainus milzu ziepju burbuļus, gan radot īstu sniegputeni, gan liekot dejot krāsainām jūras aļģēm, lidināties milzu medūzām, gan lāzeru stariem mirguļot. Tajā visā iesaistīsies arī skatītāji, veidojot jūras viļņus un lidinot milzu burbuļu bumbas. Visus brīnumus atklāt nedrīkst, bet skaidri zināms, ka robežu starp skatītājiem un Bubblelandiju nebūs.

“Bubblelandia” jau apceļojusi 27 valstis un saņēmusi dažādas balvas. Šo izrādi ir redzējuši Itālijas skatītāji, kurus Latvijas mākslinieki pusotru mēnesi ilgā tūrē priecēja ar 21 izrādi. “Bubblelandia” saņēma prestižo “Merlin Award” balvu Amerikā kā labāka izrāde ģimeņu auditorijai. Astoņu gadu laikā tā tika izrādīta 23 Amerikas štatos un 60 pilsētās. Izrāde guvusi arī Francijas televīzijas uzmanību, bet Anglijā Pecolli ar “Bubblelandia” uzvarēja lielo šovu konkursā par tiesībām rīkot izrāžu tūri. Ar to tika atklāts Operas nams Alžīrijā un iepriecināti skatītāji Lībijā, bet šova organizatori priecājas par brīnišķīgo iespēju dalīties tajā arī ar Latvijas skatītājiem, tas ir – ar savējiem!

Iespējams, Pecolli šādas izrādes izveidošanā iedvesmojusi mīlestības pret “Cirque du Soleil” izrādēm, bet iespējams – pret  Ziepju burbuļiem,  kas ir Pecolli “Laimes zirdziņš”. Iespējams tāpēc, ka no burbuļiem  varam mācīties vieglumu, skaidrību, krāsainumu, dzīvespriecīgumu, un to visu burbulis pasaka bez vārdiem.

Pasākumu organizē “Kurzemes filharmonija” ar Ventspils pašvaldība atbalstu, biļetes iegādājamas koncertzāles “Latvija” kasē un visās “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: