Piektdien, 21. jūnijā, Ventspils tirgū sākas Līgo svētku tirgus, kurš turpināsies arī 22. un 23. jūnijā. Tirgus strādās no 7.30 līdz 15.00.

Visas trīs dienas Vecpilsētas tirgus apmeklētāji varēs iegādāties izlejamo alu, jāņuzāles, vainagus. Ieradīsies vairāki kokamatnieki, rotu meistari un mākslinieki. Alu piedāvās alus ražotāji “Courlander beer” un “Windau Wines”. Viņus meklē uz Tirgus ielas. Dažādu šķirņu izlejamo alu varēs iegādāties arī kafejnīcas “Karaliskā Zoss” āra terasē.

Ventspils tirgū sabrauks kūpinājumu tirgotāji, varēs iegādāties Jāņu sieru, Ilutas Straģes kazas sieru, katru dienu būs nopērkamas pašaudzētās zemenes un jaunie kartupeļi. Pārtikas preču paviljonā būs liela gardumu izvēle – marinēti šķinķīši un šašliki no Ķekavas, Jaunpils sieri, SIA “Inga” mājas kūpinājumi, arī iecienītās kūpinātās vistiņas un desiņas, SIA “Mierkalni” pīrādziņu gaļa un speciālās ugunskura desiņas. Tirgotāji sola, ka visu varēs pirms pirkšanas pagaršot. SIA “Reiņa zivis” tirgos četrdesmit veidu kūpinātas zivis, lucīšus un laša kotletītes.

Katru dienu notiks stādu un puķu tirdzniecība. “Natālijas Rožu Stādi” tieši Ventspilī piedāvās savu plašo kolekciju.

Piektdien, 21.jūnijā, no 8.00 līdz 15.00 “Moller Auto” aicina nākt un izvēlies savu limuzīnu Jāņu nakts krāsā. Braucam līgot ar jaunu auto!

Sestdien, 22.jūnijā, no 10.00 – 13.00 par priecīgu noskaņu Ventspils tirgus laukumā gādās kafejnīcas “Karaliskā zoss” Tirgus radio ētera personības - Dj Lācis un Pēteris Neimanis, bet no 20.00 kafejnīcas āra terasē Līgo balle ar grupu “Četri ne pārāk jauni vīrieši”. Rīkotāji sola, ka ballīte notiks līdz pēdējam apmeklētājam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: