15. jūlijā ap plkst. 12.56 Ventspils pašvaldības policija patrulēšanas gaitā Selgas ielā apturēja kvadriciklu par Baltijas jūras krasta kāpu aizsargjoslas izbraukāšanu. Pārbaudot tika konstatēts, ka kvadricikls nav arī reģistrēts CSDD.

Kvadricikla vadītājam sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols saskaņā ar Aizsargjoslu likuma 661. pantā noteikto, piemērojot naudas sodu 30 eiro apmērā.

Par transportlīdzekļa ekspluatācijas noteikumu pārkāpumu, kvadricikla vadītājs nodots Valsts policijas darbiniekiem turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Valsts policijā pret vīrieti uzsākti administratīvo pārkāpumu procesi balstoties uz Pašvaldības policijas darbinieku liecībām par tāda transportlīdzekļa izmantošanu ceļu satiksmē, kurš nav reģistrēts noteiktajā kārtībā, par tāda transportlīdzekļa izmantošanu ceļu satiksmē, kuram noteiktajā termiņā nav veikta valsts tehniskā apskate un par tāda transportlīdzekļa izmantošanu ceļu satiksmē, par kuru nav veikta tā īpašnieka civiltiesiskās atbildības obligātā apdrošināšana. Vīrietim piemērots naudas sods 195 eiro apmērā.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    yolo 18.07.2024, 16:32:59

    Smieklīgs tas soda apmērs

  • 0
    Dominiks 18.07.2024, 17:26:33

    Ko neteiksi - 30 euro. Man kaimiņpuika bij ugunskuru kāpās sataisijis. Bij 150 euro. Sunim jasmejas.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: