Ventspils Augstskola (VeA) aicina ikvienu, kurš jau strādā, bet kādu iemeslu dēļ nav ieguvis augstāko izglītību, iegūt to, studējot tikai sestdienās un attālināti bakalaura studiju programmā “Vadībzinātne”.

Studiju programmā nodarbības notiek sestdienās un tās tiek organizētas attālināti, tāpat pasniedzēji uzdod dažādus patstāvīgos uzdevumus, kurus iespējams veikt sev ērtā laikā. Studijas šajā programmā ir iespējams apvienot ar pilna laika darbu, tādēļ šīs studijas bieži izvēlas profesionāļi, kas jau strādā nozarē, bet vēlas pilnveidot zināšanas un kompetences. Studiju materiāli ir pieejami digitāli, lai sasniegtu vislabāko rezultātu un strādājošajiem studentiem būtu ērti viss pieejams.

Tāpat VeA atgādina, ka strādājošajiem ļoti piemērotas ir arī maģistra studiju programmas “Uzņēmējdarbības vadība”, kur iespējams iegūt maģistra grādu pat viena gada laikā, kā arī studiju programmas “Stratēģiskā starpkultūru komunikācija”, “Tulkošana un terminoloģija” un “Datorzinaātnes”. Šajās maģistra studiju programmās vēl pieejamas arī budžeta vietas. Brīvas budžeta vietas pieejamas arī bakalaura studiju programmās.

Augustā studējošie tiek uzņemti pieteikumu saņemšanas kārtībā bez konkursa - studējošais saņem atbildi par iegūtu studiju vietu jau pieteikšanās brīdī. Kurš pirmais piesakās studijām, tas iegūst vietu.

Vairāk par studiju iespējām Ventspils Augstskolā - ŠEIT!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: