Bija jāziedo baznīcai lai atkal varetu zvanīt. Ziemassvētkos pie baznīcas bija ziedojumu akcija. Bērni bija izgatavojuši dažādus vaska suvenīrus ,svecītes ieskaitot. . Tad izdevās uzdot to jautajumu pašam Ventspils virspriesterim. Ejot grūti ,trūkst līdzekļu utt. Parasti reizi gada tur iegriežos. Pienakums ,jo 24 decembrī esmu 1961 gada kristīts tai anstalte. Tāpēc to vienmēr tai diena izdaru.
+1
-1
TrauklupataPirms 2 dienām, 13 stundām
Tad jāprasa brālim proletarius
0
-3
Tad kad sarkanie okupēja 1940 gadā mūsu tēviju Tad gudrās galvas emigrēja Dievs tas kungs arī emigrēja Pametis tas latviju nav vienkārši dzīvo emigrācijā
0
-3
Un atgriezties tas nevar Jo dieviņš mīl visas tautas arī utainos Un tā kā tas ir pret mūsu yzskatiem Vot tāpēc tie zvani nezvana un nezvanīs vēl ilgi
0
-4
Un atgriezties tas nevar Jo dieviņš mīl visas tautas arī utainos Un tā kā tas ir pret mūsu yzskatiem Vot tāpēc tie zvani nezvana un nezvanīs vēl ilgi
+3
0
Mihelsons Kondrāts Karlovičš Pirms 2 dienām, 10 stundām
Trauklupat raksta , un pat debesu zvani kratās aiz eiforijas
0
-2
TrauklupataPirms 2 dienām, 3 stundām
Jā kratās man ir kam kratīties bet tev tur ir tik pat veci vanckari kada stāvoklī tev ir smadzenes
+1
0
Mihelsons Kondrāts Karlovičš Pirms 1 dienas, 19 stundām
Trauklupat, tava paškritika ir augstā kvalitātē ..
0
0
TrauklupataPirms 1 dienas, 9 stundām
par sevi ir jāmāk arī pasmueties un pajokoties nu tev ar to pajokošanis acīmredzot nu ir kā ir Dieviņš nav apdāvinājis
0
0
groshPirms 11 stundām, 21 minūtes
Katru svētdienu Sv.Nikolaja baznīcas zvans skan.
Pievieno komentāru:
Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties:
Komentāri (10)
Bija jāziedo baznīcai lai atkal varetu zvanīt. Ziemassvētkos pie baznīcas bija ziedojumu akcija. Bērni bija izgatavojuši dažādus vaska suvenīrus ,svecītes ieskaitot. . Tad izdevās uzdot to jautajumu pašam Ventspils virspriesterim. Ejot grūti ,trūkst līdzekļu utt. Parasti reizi gada tur iegriežos. Pienakums ,jo 24 decembrī esmu 1961 gada kristīts tai anstalte. Tāpēc to vienmēr tai diena izdaru.
Tad jāprasa brālim proletarius
Tad kad sarkanie okupēja 1940 gadā mūsu tēviju
Tad gudrās galvas emigrēja
Dievs tas kungs arī emigrēja
Pametis tas latviju nav
vienkārši dzīvo emigrācijā
Un atgriezties tas nevar
Jo dieviņš mīl visas tautas arī utainos
Un tā kā tas ir pret mūsu yzskatiem
Vot tāpēc tie zvani nezvana
un nezvanīs vēl ilgi
Un atgriezties tas nevar
Jo dieviņš mīl visas tautas arī utainos
Un tā kā tas ir pret mūsu yzskatiem
Vot tāpēc tie zvani nezvana
un nezvanīs vēl ilgi
Trauklupat raksta , un pat debesu zvani kratās aiz eiforijas
Jā kratās
man ir kam kratīties bet tev tur ir tik pat veci vanckari kada stāvoklī tev ir smadzenes
Trauklupat, tava paškritika ir augstā kvalitātē ..
par sevi ir jāmāk arī pasmueties un pajokoties
nu tev ar to pajokošanis acīmredzot nu ir kā ir
Dieviņš nav apdāvinājis
Katru svētdienu Sv.Nikolaja baznīcas zvans skan.