Kā īsti ir ar ASV prezidentu Trampu mums katram??
× Nekas nemainīsies, mūs sargā NATO, dzīvo un svini dzīvi, jo patiesību uzzinās vien Tavi mazmazbērni?
× Pērc, ko gribi, krāj zeltu vai skaidru naudu, viss ir Dieva varā.
× Nekas mūs nesargā un nepasargās, baudām to, kas šodien iespējams.
× Kāds sakars mazajai Latvijai ar ASV?
Te vēl ir daudz versiju.
Komentāri (86)
proletarius jūtas rezervējis sev numuriņu aiz Pētera vārtiem lai no turienes izspriestu kuram Pēteris atslēgs un kuram nē. Tā kā pats Tramps, savus atbalstītājus (ieskaitot tādus kas ar ieročiem rokās pilnīgi nopietni gatavoja apvērsuku viņam par labu_ atlaidīs mājās kad tiks krēslā. Nekā nebija, mani draugi aiz restēm palika un es kad pateicu ka būtu gods viņiem līdzās atrasties, to domāju arī nopietni.
Tramps uzlicis veto CBDC. Man viņš sāk patikt arvien vairāk...
Jā, daudz kas jauns.
Caurmērā interesē kad VADC vairs netrūks svaigu krājumu.
https://www.ventasbalss.lv/zinas/sabiedriba/51810-iedzivotajus-ludz-palidzet-atjaunot-kritiski-zemos-asins-krajumus
Un kāds Trampam ar to sakars.
Bija ,bija ,bet kaut kādā veida viņš tiem bija uzklupis. Nelasīju ,jo vienalga tā ir specifiska informācija un uz mums īsti neatiecas tie banku darbibas ierobežojumi ,vai aizliegumi. Tas vairak augstiem plauktiem. Kriptovalūtistiem ,bet es necentos neko palasīt.
Rūdolfs Brēmanis katru mīļu stundu sniedz skaidrojumus par Trampa laikiem.
Vakara uzruna VB foruma draudzei:
Savā laikā,pravieša Samuēla laikos,Izraēla tauta pieprasīja Samuēlam,lai tas ieceļ ķēniņu pār Izraēla tautu.
Iepriekš,pār pēdējiem,valdīja pats Dievs.
Nu tie lūdza ķēniņu(president).
Tad nu lūk,ko viņiem atbildēja Dievs.
Lasiet uzmanīgi,un jūs sapratīsiet-kamdēļ mēs tiekam paverdzināti tik ļoti.
11Un viņš sacīja: "Šādas tiesības būs ķēniņam, kas pār jums valdīs: viņš ņems jūsu dēlus par braucējiem saviem ratiem un arī, lai tie būtu viņa jātnieki, un arī, lai tie tecētu viņa ratu priekšā. 12Un viņš tos iecels, lai tie būtu virsnieki pār tūkstošiem un virsnieki pār piecdesmit vīriem; un citiem viņš liks, lai tie apartu un arī nopļautu viņa laukus, un vēl citiem, lai tie darina gan kara ieročus, gan ratu piederumus. 13Un jūsu meitas viņš ņems, lai tās gatavotu ziedes, būtu par virējām un par cepējām. 14Un jūsu labākos tīrumus, jūsu vīna dārzus un jūsu eļļas kokus viņš atņems jums un dos saviem kalpiem. 15Arī no jūsu druvām un no jūsu vīna dārziem viņš ņems desmitās tiesas nodevu un to nodos saviem ierēdņiem un saviem kalpotājiem. 16Viņš ņems arī jūsu kalpus un jūsu kalpones, un jūsu labākos jaunekļus, un jūsu ēzeļus, un ar tiem viņš veiks savus darbus. 17No jūsu sīklopiem viņš ņems desmito tiesu, un jūs būsit viņam par kalpiem.
18Un, kad jūs tanī dienā brēksit sava ķēniņa dēļ, ko jūs paši būsit sev izvēlējušies, tad Tas Kungs jums tanī dienā neatbildēs."
1.Samuēla grāmata 8
Vajadzētu ar Jums personiski iepazīties, lai saprastu par ko ir runa un uz ko tas attiecas?
Ar labunakti visiem,dusēsim mierā,līdz ausīs jauns rīts-pilns Dieva žēlastības!
Dievs,svētī Latviju!
Nu man sāk likties, ka viss ir Dieva varā. Nekas mūs nesargā un nepasargās.
Nu man sāk likties ka Proletarius reliģiskās cietpaurības diagnoze pārgājusi jaunā fāzē.
" Ceri uz To Kungu un dari labu, paliec savā zemē un dzīvo ar godu. Meklē savu prieku savā Kungā, tad Viņš tev dos, pēc kā tava sirds ilgojas! Pavēli Tam Kungam savu ceļu un ceri uz Viņu, gan jau Viņš tad darīs: Viņš tavai taisnībai liks starot kā gaismai un tavām tiesībām kā saulainai dienai."
Psalmi 37:3-6
Spriežot pēc Trampa retorikas pēc Krievijas delegāzijas Rijādā, ir skaidrs, ka krievi iesnieguši savus DĪLA noteikumus, bet esmu pārsteigts ar kādu ātrumu un degsmiTramps ieslēdza putinista programmu.Putins ne tikai ir ticis pie sarunu galda, bet arī savaņģojis sev vērā ņemamu sabiedroto.
Tramps ēd krieviem no rokas, kopš viņa vizītes krievijā 80to gadu beigās
Pasaule "vārās" ne pa jokam.
https://tautastribunals.eu/?p=67056
Tramps sadevis pasaulei pa dibenu.
Jēzus ir patiesība,un pauž tikai patiesību.
Ieklausaties:
"Jūs odžu dzimums, kā jūs varat labu runāt, paši ļauni būdami? Jo no sirds pilnības mute runā.
Labs cilvēks izdod no labā krājuma labu, un ļauns cilvēks izdod no ļaunā krājuma ļaunu.
Bet Es jums saku: par ikkatru veltīgu vārdu, ko cilvēki runās, tiem būs jāatbild tiesas dienā;
jo pēc saviem vārdiem tu tiksi taisnots, un pēc saviem vārdiem tu tiksi pazudināts.”
Mateja evanģēlijs 12;34-37
Un, kā tad īsti ir ar Trampu? Mums katram. Par to es aizdomājos jau senajā novembrī 2024.gadā?
Vai jel nevarētu atrasties kāds snaiperis tur Amērikā?
Kas neaizšautu garām?
Draņķa jenkijs.
Snaiperi nevajag. Viss nokārtosies tāpat. Tagad kļūst lēnām skaidrs, kurš mūsu mežā galvenais. Zaķis nav karotājs pret lāci.
Tur jau vesela rota Osvaldu vajadzīga!
sranskim
Jāklonē Džons Vilkss Būts.Tas mācēja skaisti novākt jenkiju Linkolnu.
Gaidīsim jaunas ziņas par to, kas sastrādāts.
https://scontent.frix9-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/480969222_1358587208825021_1731728126005651190_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=aa7b47&_nc_ohc=_h-sr3jDUogQ7kNvgGnwaIZ&_nc_oc=Adgu7qvGe_3Au1QnttLYxtgNFjiHhaGdxCjhFXoApiPqJhP5VfyG8VYBszmn0KPtpWIpZt3Gj3s7uNGqOZRwL3Fb&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.frix9-1.fna&_nc_gid=AKAbtl1XvLos2H-3A0DMdlh&oh=00_AYDPF_nq7otonCEst7RAYnBjVTWHJLoSEBElVyijsi-dKQ&oe=67CAF248
https://tautastribunals.eu/?p=67108
nomaini veco plati
kas ir pašam kaut ko uzrakstīt
bail
Trauklupatai.
Vai ir bijusi kādreiz darīšana ar čeku,drošības policiju vai kā nu to kantori tagad sauc?