Kamēr būs Dēspoti tikmēr brīnumsvecītes nelīdzēs. Naidu nevar izbeigt ja viņš ir mākslīgi radīts . Te teorija neder. Nu nevar pakļaut tautu un pēc tam prasīt mīlestību. Nebūs. Vienmer kads gribēs citus pakļaut kaut vai ticībai. Gara bet diemžel bezjēdzīga runāsana jo pasaule diemžel nav pozitīvi bet gan negatīvi uzlādeta. Likumi dod vienam tādam cilvēkam tiesības iznīcinat visu . Piemēri jau ir pavisam svaigi. Diemžēl brīnumsvecītes pielieto tādi indivīdi savu tieksmju realizēšanai.
+1
-2
proletariusPirms 10 stundām, 56 minūtēm
runa ir par mīlestību
+1
-2
proletariusPirms 10 stundām, 56 minūtēm
starp tautām
+1
-2
proletariusPirms 10 stundām, 53 minūtēm
Jo,visas tautas ir nākušas no vienām asinīm? No kurienes tāds naids? No ļaunā! No velna! No cilvēku slepkavas!
0
0
TrauklupataPirms 24 minūtēm
Atbilde cilvēkam ir mode uzspiest savu ticību otram cilvēkam kur uzzspiešana tur ir naids cilvēkam ir jābūt izveles tiesības pieņemt vai nepieņemt ticību nepieņemot ticību pret cilvēku nedrīkst izturēties kā pret mēslu bet vai tā ir
+2
-1
vauPirms 10 stundām, 41 minūtes
Jā tieši to tev atbildēju. Nevar būt mīlestības ja viena tauta uzspiež otrai savu kultūru un tikumus. Ja vēlies te visu skaidrot pēc sava prāta tad sory . Ej savā celle un dari ko gribi .
0
-2
proletariusPirms 10 stundām, 33 minūtēm
Nav nevienam lielākas mīlestības par to, ja kāds atdod savu dzīvību par saviem draugiem. Jūs esat mani draugi, ja jūs darīsiet to, ko es jums pavēlu. Es jūs vairs nesaucu par kalpiem, jo kalps nezina, ko viņa kungs dara; bet es jūs saucu par draugiem, jo visu, ko dzirdēju no sava Tēva, es jums pasludināju. Jāņa evaņģēlijs 15:13-15
0
0
TrauklupataPirms 27 minūtēm
Visu cieņu Tu sludini citas svešas tautas svētos rakstus Tu sludini kristiešu ticību Jēzus Kristus,pēc tautības bija kas??? latvietis??? Kristietība tika uzspiests ar zobenu un asinīm Ar mūsu seņču asinīm Par kādu tautu mīlestību tu vari prasīt no tautām,kurus kāva tikai par to kad tā pielūdza māru,pērkona dievu vai akmeņa dievu??? Katrai tautai ir savi dievi Vai tad ne tā??? Neiet runa ko saka Matejs, Evaņģēlija, vai Salmanu pamācības Iet runa par to kad tā ticība tika uzspiesta ar varu neviss mīlestību...vai tad ne tā Kurš izdomāja to kad vot mana ticība ir tā īstā vot Jūs visi mani pielūgsiet tiksiet paradīzē nepielūgsiet būsiet ellē kur tāda pārliecība,par to kas notika no 29 g p.m.ē.- 3(4) g. kurš var pateikt kad tieši tā vai šitā ir jābūt.. Par kādu mīlestību var būt runa, proletarius,ja visus laikus ticība iet ar Zobenu rokās kaujot nost neticīgos tā ir Jēzus mīlestības izpausme??? ja jā Tad tu proletarius esi fanātiski pārņemts Muļķis. piedod
0
-2
proletariusPirms 10 stundām, 31 minūtes
vau! vai esi gatavs atdot savu ES,par draugiem?
+2
0
Mihelsons Kondrāts Karlovičš Pirms 6 stundām, 40 minūtēm
Proletarius bāž savā d....ā svecīti un mutē brīnusvecīti .....
0
0
TrauklupataPirms 18 minūtēm
Man tev proletarius būs jautājums pārdomām Dieva Dēls Jēzus nāca uz pasauli 29 g.p.m.ēras
Gīzas piramīdas cēla 4000 gadus atpakaļ to tu nevari noliegt Tas ir 2000 gadus pirms bija dueva dēls,vai ne
cilvēks taču dzīvoja purms dieva dēla??? Dzīvoja taču tad kad cēla piramīdas viņi taču nevarēja puelūgt dieva dēlu Jēzu Tad kur viņi visi palika??? Deg elles mokās
Pievieno komentāru:
Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties:
Komentāri (12)
P.S.
brīnumsvecītes var pielietot dažādi..
Kamēr būs Dēspoti tikmēr brīnumsvecītes nelīdzēs. Naidu nevar izbeigt ja viņš ir mākslīgi radīts . Te teorija neder. Nu nevar pakļaut tautu un pēc tam prasīt mīlestību. Nebūs. Vienmer kads gribēs citus pakļaut kaut vai ticībai. Gara bet diemžel bezjēdzīga runāsana jo pasaule diemžel nav pozitīvi bet gan negatīvi uzlādeta. Likumi dod vienam tādam cilvēkam tiesības iznīcinat visu . Piemēri jau ir pavisam svaigi. Diemžēl brīnumsvecītes pielieto tādi indivīdi savu tieksmju realizēšanai.
runa ir par mīlestību
starp tautām
Jo,visas tautas ir nākušas no vienām asinīm?
No kurienes tāds naids?
No ļaunā!
No velna!
No cilvēku slepkavas!
Atbilde
cilvēkam ir mode uzspiest savu ticību otram cilvēkam
kur uzzspiešana tur ir naids
cilvēkam ir jābūt izveles tiesības
pieņemt vai nepieņemt ticību
nepieņemot ticību pret cilvēku nedrīkst izturēties kā pret mēslu
bet vai tā ir
Jā tieši to tev atbildēju. Nevar būt mīlestības ja viena tauta uzspiež otrai savu kultūru un tikumus. Ja vēlies te visu skaidrot pēc sava prāta tad sory . Ej savā celle un dari ko gribi .
Nav nevienam lielākas mīlestības par to, ja kāds atdod savu dzīvību par saviem draugiem. Jūs esat mani draugi, ja jūs darīsiet to, ko es jums pavēlu. Es jūs vairs nesaucu par kalpiem, jo kalps nezina, ko viņa kungs dara; bet es jūs saucu par draugiem, jo visu, ko dzirdēju no sava Tēva, es jums pasludināju.
Jāņa evaņģēlijs 15:13-15
Visu cieņu
Tu sludini citas svešas tautas svētos rakstus
Tu sludini kristiešu ticību
Jēzus Kristus,pēc tautības bija kas???
latvietis???
Kristietība tika uzspiests ar zobenu un asinīm
Ar mūsu seņču asinīm
Par kādu tautu mīlestību tu vari prasīt no tautām,kurus kāva tikai par to kad tā pielūdza māru,pērkona dievu vai akmeņa dievu???
Katrai tautai ir savi dievi
Vai tad ne tā???
Neiet runa ko saka
Matejs, Evaņģēlija, vai Salmanu pamācības
Iet runa par to kad tā ticība tika uzspiesta ar varu neviss mīlestību...vai tad ne tā
Kurš izdomāja to kad vot mana ticība ir tā īstā
vot Jūs visi mani pielūgsiet tiksiet paradīzē
nepielūgsiet būsiet ellē
kur tāda pārliecība,par to kas notika no 29 g p.m.ē.- 3(4) g.
kurš var pateikt kad tieši tā vai šitā ir jābūt..
Par kādu mīlestību var būt runa, proletarius,ja visus laikus ticība iet ar Zobenu rokās
kaujot nost neticīgos tā ir Jēzus mīlestības izpausme???
ja jā
Tad tu proletarius
esi fanātiski pārņemts Muļķis.
piedod
vau!
vai esi gatavs atdot savu ES,par draugiem?
Proletarius bāž savā d....ā svecīti un mutē brīnusvecīti .....
Man tev proletarius būs jautājums pārdomām
Dieva Dēls Jēzus nāca uz pasauli 29 g.p.m.ēras
Gīzas piramīdas cēla 4000 gadus atpakaļ
to tu nevari noliegt
Tas ir 2000 gadus pirms bija dueva dēls,vai ne
cilvēks taču dzīvoja purms dieva dēla???
Dzīvoja taču tad kad cēla piramīdas
viņi taču nevarēja puelūgt dieva dēlu Jēzu
Tad kur viņi visi palika???
Deg elles mokās