te noliks visu ,bet tomēr APTAUJA.
Diemžēl jāsāk ar to ka pilnīgi vis kas pret karavānu ,te noliks. Suņi paries apklusīs. Tad jautājums ir kas liedz aptauju izdarīt skola šoreiz pat fizkulturas stundas laika , vienu var ziedot pasākumam klasē. Aptaujas lapas plaikam pamatskolai ,jo vidusskolnie3ki jau izvēli ir izdarījuši.
Bērna vārds uzvārds skola klase -----zem tā
1 . Vai tu vēlētos nodarboties ar fiziskajām aktivitātēm arpus fizkultūras stunām skolā .kādā sporta sekcijā
Atbildes JĀ O ------Nē O
2. Ja atbilde ir jā tad kādā sporta veidā tu to velētos darīt.
Atbildes . Futbols O Basketbols O Vieglatlētika O BMX O Boks utt.
Jāatbild klasē ieliekot aplī vai kavadratiņā plus vai mīnus.
Nezinu vai uz tās pašas vai uz citas lapas otrā daļa kuru aizpilda vecāki.
Vārds uzvārds skola klase. (bērnam)
Jūs gribētu lai bērns sporto
Atbilde Jā O Nē O
Kāds sporta veids
Atkal Futbols O ,Basketbols O Vieglatlētika O utt
bērnam izvēlēta cita nodarbe (var konkretizēt kas ,ko)
Komentāri (19)
Nedaudz paturpināšu . Būtu gan bērnu gan vecāku viedoklis. Nav pat jāveic speciāla kampaņa ar lielu cilvēku piesaisti. Te atbildes pat nē nav jau nekas slikts ,te nevienam neko nevar pārmest par atbildē ,viedokli ,gribu utt. Sprta stunda bērni var uzdot jautājums arī pedagogam. Fizruks zinās ko teikt. Te būs arī atbilde uz jautājumu zināmā mēra par to Renķa dārza velotrasi , laba viela Ventspils Treneriem (kaut vai pārdomam). Varbūt kāds sapņo nobraukt Tur de France velomaratonu ,tad BMX treniņi nelīdzēs. Priecātos ja mans mazdēliņš pat būtu uzrakstījis ko citu nekā vēlos . faktiski aptaujām jābūt negaidītām nevis aprunātām. Tas ir tikai piemērs lai sāktu ko sprast un salāgot vēlēšanos ,varēšanu in piedāvājumu. Jau tas pats fizruks var izvilkt rezultātus un kopsavilkumā dod teiksim atbildes par visa vecuma pamatskolas klasēm. Tas dod iespēju uzzināt ko arto puiku un metēnu stundas laikā iesākt. Tās gan ir tikai manas domas apriešanai,apsmiešanai utt. Atbilde man būs garantēta.
Būtu labāk atbildējis nevis tas nepatīk. te nav nekas tāds kas būtu pret pastāvošo kārtību pat Ventspils karalistē.
Vau , bērni , kas gribēs ar sportu nodarboties, nodarbosies un tādi ir arī tagad . Un ir tādi kam sports pie kājas un tādi arī ir . Vai tad Latvijas PSR laikos visi sportoja , nē . Man tad bija sporta nometnes, un par pārtikas taloniem Mama varēja desu Kurzemes ednīcā dabūt. Tad vecākiem nebija jāmaksā . Tagad vis maksā un tur ir problēma piemēram hokejā
Ko te murgo, ar savām aptaujām kraties krūmos. Kas grib sen jau izdomājis kur...
A vispār pieraksti šito ar savā pulciņā, savādāk vandās skuķis te pa visādiem krūmiem un kaktiem, lai vismaz ko jēdzīgu padara. Nez, mož futbolu uzrauj vai.....https://en.wikipedia.org/wiki/Evika_Sili%C5%86a
Lāk palasi K ,Marksa Kapitālu un kaziņpieskās padziedi Internacionāli ,neka raksti komentārus. Redzi par mazmeitiņa (Anglijā), tiešam nezinu kas kur ka būs . (Absolūtā dzirde ,spēj spēlēt faktiski bez apmācibas klavieres.bet tagad tinīte aizraujas ar Videospē»ļu veidošanu ( balamut arī tavam prakvastam) un prorammešanu in esot sarunata vieta tagad lai vismaz ar acim redzētu skaņu režisora darbu. Vienīgais ko varu pateikt ir APŽĒLIŅ VAI ĀRPRĀC. )Ja godīgi kad man to pasaka pa telefonu NETICU. Redzēs kas no tā visa sanāks. Sākusi esot arī zimēt Mantu(japaņiem populars ). Tad tiem Latvijas mazbērniem vieglāk aizbraukt uz Daliņa stadionu Valmierā , bet mazdēliņam paķert Nēģus Carnikava ,neka te kopa r tavu mazdēliņu Ventspilī palēcoties ielas slīpēt. Jaunakajam tikai 5 mēnesi ,vēl neko neesmu prasījis . Viņi man vietu dzīvē atradīs vari neuztraukties. (mazmeitai sports nepatika neatsaka ,bet gariem zobiem, viņai tautiskās dejas ) Divi mazdēliņi diemžēl pajauni.
Būs ļoti žēl skatīties kā šis Ventspils (būšot vēl sl;egtais nskeitparks ,Baku jau ir) būves novecos. Tiem kuri pilsēta ka galveno uzsvaru liek uz ekstrēmo sportu iesaku savas smadzenes nosvērt. Tāpēc arī iesaku vispar kaut ko paprasīt visu so potenciālo labumu lietotājiem. Tagad uzbūvē un ķerc ,BET REDZIET MUMS TE IEDZĪVOTĀJU SKAITS SAMAZINAS. nAV KUR NAUDIŅU ŅEMT ,BET MĒS TIKAI LABU LABU LABU VIEN VĒLAMIES. Līdz vēmienam tie piedāvātie labumi.
BALAMUTEI . Mana ex kundze tagad dzīvo Rīgā un ir klaviermākslas pedagogs ( tāpēc es nevaru pateikt kas no kuras puses pielīp mazbērniem. )
Lai arī par vienu mazmeitu vajadzētu ļoti priecāties ,tā īsti nevar . Pastāv iespēja nojugtties. To nevar izslēgt. Cik tādu talantīgu bērnu jau nav palikuši par parastām viduvejībām. Ir teiciens -Vecāks par saviem gadiemm ,tikai ja par daudz arī nekas labs. Pat tagad draugu nav un tā ir liela problēma. Ko darīt ja neintresē nekas kas saistīts ar to ko bērni savā vecumā spēlejas lasa ,zīme . Atbilžu nav . Vecākiem lieli krenķi. Latviski ari neruna ,kaut gan kad es viņu nokaitināju,tad varēja papriecāties par skaidro Latviešu valodu. Man nebija ko teikt.
Vau kaut kas tev nav kārtībā , mazbērnu ar kaitināšanu liek mācīties latviešu valodu, bērns nobijās no tevi un runātu pat ķiniešu valodā vai vai ..
Karlovič ēta tema ne dlja vas. Vi vsjo ravno nepoimjote.
Par ko vispār iet runa šajā "tēma" ? Kaud kāds murgs !
vau ! Ej labāk uz ielu sniegu tīrīt !
Joker ,kad beidzot no koka kāpsi lejā ? Tos kuri nokāpa tagad par Homo sapiens sauc,jeb tev tas nevelk. paliksi sēžot bambukā.
vau, kas tu pats esi ? Bambuks vau dunduks ? Muļķis vai pamuļķis ?? Vai tu pederasts esi ? Bet varbūt zoofils ?
Vienu es toč zin kā tu esi stulbs. Ja tu kautko nesaprot. Atkārtošu - tu esi stulbs !
Ja nesaprati par ko tēma tad tiešām laikam tu esi Dunduks. Kā tev teikt tēma ir ---ne dlja ploskih umov (Sapranti vai nesapranti nezinu). Visticamāk tev nav izdevīgi saprast ,tāpat ka tavas ideoloģijas piekritēju pulciņam. Tas gan te Forumā labi redzams.
Labrīt smerdelis::((( tu jau protēzes ielik mutē? Vai atkal viņus pa nakti žurkas nolaupīja?? :)))
JOKER , ,tavas protēzes noteikti vēl mirkst glāzē pie gultas uz taburetes.
Smieklīgi gan
JOKER. Ir viena nianse es sevi neuzskatu par visgudrāko ,vispareizāko vai taisnīgāko nekur. Tomēr redzot Ventspils piedāvajumus un reizē ar to šo piedāvājumu reklamu reāli nedaudz šķebina. Ja es ko ceļu tādu it sevišķi ja tas saistīts ar ekstrēmo sporta vai atpūtas organizāciju pilsēta ,tad man pilsētas b cilvēku viedokli vajag ņemt vērā. Kaut vai tāpēc ka vis kas ar to saistīts ir ļoti ,pat ļoti ierobežotam cilvēku skaitam. Tas attiecas arī uz jaunatni. Stadions ,futbola laukumi ,volejbols ,basiķis ,vieglatlētika zināma mērā arī velotreksd ir cita lieta. Tiem lūdzu būvējiet. Tomēr redzot ka mums katra pagalmā vai brīvā placī parādās ekstrēms (Subkultura) atvaino JOKER ,labāk paklusē. Ja ir simt tuķstošnieku pilsētas ,tad nedaudz mainas (jau mazāk jāintresējas ( cilvēku noteikti atradīsies) Tomēr Ventspils ar saviem 35 tūkstošiem izveidot 30 sporta klubus + vēl visos stūros spiest uz Ekstrēmo sportu . Atvaino 100% garam . Sacūkosi te visu ko var.