Kādu funkcija pilda Ventspils Valstpilsētas pašvaldības policija?

Lielais Kretīns | 10.02.2025, 18:22:15 | 278

Šovakar gāju mājas no darba, sanāk iet pāri Kuldīgas ielai pāri apgaismotai gājēju pārejai pie koncertzāles "Latvija".

Esmu pie pārejas, paskatos uz abām pusēm, itkā no vienas puses mašinas nāk, bet vēl tālu, domāju apstāsies, eju pāri.. nekā biju jau ticis pusceļā, kā man gandrīz gar pašu degunu pabrauc automašīna, ko vadīja sieviete un vēl pie tam ar telefonu pie auss. Nāvīga kombinācija, bet nav pirmā reize, kad tā notiek, bet nu kā ir tā ir... Bet brauc arī Ventspils Valstpilsētas pašvaldības policijas automašīna un reakcija.. nekāda, ne uz to, ka gandrīz vai notriec gājēju uz gājeju pārejas, gan arī par to, ka automašīnas vadītāja lietoja telefonu. Tik pabrauc tālāk...

Tad man ir jautājums, ja jau pašvaldības policija neuzrauga satiksmes drošibu un ceļu satiksmes noteikumu ievērošanu, kā arī nerūpējas par iedzīvotāju drošību, tad kam ši policija domāta un kapēc mēs par to maksājam?

Komentāri (5)

• -5
    yolo Pirms 9 stundām, 59 minūtēm

Cik tu mēnesī maksā par policiju?

• 0
    Covid 19-25.ventspils.lv Pirms 9 stundām, 10 minūtēm

Tak no nodokļu maksātāju naudas viņu algas .
    Un gājējiem laikam būtu vēlams nēsāt līdzi ķieģeli,ar ko sodīt šādu auto vadītājus.

• 0
    Lielais Kretīns Pirms 6 stundām, 55 minūtēm

Nodokļus maksāju, līdz ar to maksāju arī par policiju, gan par valsts, gan par pašvaldības.

Kieģelis te ar nepalīdzētu, drīzāk uzliktu sodu par huligānismu, vai tīšas mantas bojāšanu. Bet varbūt nepamanītu un aizbrauktu tālāk :)

• -2
    Trauklupata Pirms 8 stundām, 51 minūtes

Tur ir riktīgi jāskatās

Bet ir tads teiciens
    kā maksā
    tā strādā
    idejas vārdā strādāja tikai komunisti

• 0
    Indra Bērziņa Pirms 5 stundām, 50 minūtēm

Esmu novērojusi, ka Ventspils ir visnedrošākā pilsēta ielu šķērsošanā uz gājēju pārējām. Nemaz nemēģinu to šķērsot, ja tuvojas transports.

Sargiet sevi!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: