Viegli dzīvot
Viegli dzīvot ,latvāņu sabiedrība
vienmēr visus
apriet
noriet
nopelt
utt.
Vecos Ulmaņa laikus
puzes punduri
Brežņeva laikus
Varat nosaukt kaut vienu valsts vīru,kuru tauta nebūtu norējusi kad tas vairāk nav pie varas
rej uz visiem
nu ko var gribēt no latvāņiem
Komentāri (8)
ČAKSTE , MEIROVICS , ULMANIS , FREIBERGA . Vēl vajag jeb tev pietiks .
Vispār kaut ko palasi Latvijas vēsturē . Arī Mūsdienas no 1945 gada .līdz 2025 gadam 07.02 ieskaitot.
Kurš Ulmanis
mūslaiku mēbele
vai varbūt K.Ulmanis???
ko neviens nenorej kad vecais Ulmanis esot bijis kurš atlaida saeimu un pārņēma varu nelikumīgi savās rokās....
Nu jā nebija demokrātiski ..
nu un???
ko Ulmanis 4 gadu laikā uzdarīja???
tas izdarīja to ko neizdarīja ne Čakste,ne Kviesis...kada jēga no valsts vīriem,ja vienīgais ko prot ir gudri runāt...
jādara ir.
Ulmaņa laikā eksportēja sviestu
kur mums ir sviests,kā izņemot sviests saeimā un sabiedrības galvās.
Ulmaņa laikā latvija izcēlās visās jomās
Bija sudraba lati
kur ir mūsu tagadējie lati
kur ir mūsu nauda
kāpēc nav sudraba nauda
ko mēs esam panākuši mūsu 34 gadu laikā
to pašu nekko
kas ir svarīgāks par valsts attīstību pasaulē,un pasaules tirgū
riet uz visām pusēm
Es tev arī VAU ieteiktu palasīt vēstures lapaspuses un palasīt tieši to sadaļu kurā tiek aprakstīta par K.Ulmani
un par viņa darbiem un apņēmību.
Bet patīk lasīt par darboņiem
Es gan lasu par viņu darbiem
Darbs nosaka par cilvēku
neviss viņa cepure,vai viņa izglydinātais fraks
Neviens Ulmanim nevar dot vētējumu kopumā. Nedomā ka viņa laikos nebija noslieces uz grāvjiem ,bet vinš vismaz spēja noturēt valsti uz ceļa . Redzi viņš jau valsti faktiski bija spiests pārņēmt jo uz 100 deputātiem jau kandidēja 200 partijas . Arī finansiāli valsts 1934 gadā bija diezgan nepatīkamā situācijā. Pietioks es kāju piktdienas vakarā pieņemts ņemu atslodzi un pievēršos sportam. Rikdrāniņ Sportam nevis Spirtam .
divi āksti!
Esi sveicināts
Dirsien
Trauklupat, tev gan viegli dzīvot , visi vainīgi un es ir eņģelis
"Ja redzi citu trūkumus, tiec vaļā no savējiem". (Vjetnamiešu gudrība). -- "Ir cilvēki, kam nekad nav šaubu par saviem uzskatiem - tas viņus padara ne vien garlaicīgus, bet arī bīstamus!" (E.M.REMARKS)