Piemiņas plāksne Teodoram Sukatniekam.
Šodien lasot rakstu par sportu un tā attīstību Ventspilī nevilšus iedomājos ka mums bez Daiņa Kūlas taču ir viens pavisam aizmirsts cilvēks . Teodors Sukatnieks. Jā mums ir ka pilsēta dzīvojuši un kādreiz bijuši tiešām talantīgi cilvēki. Lai nu kur un kā ,bet Ventspils Olimpiskajā centrā jau nu vajādzētu kaut ko izveidoet. Ātrumā pašlaik man nav nekādu ideju tomēr tas nenozīmē ka nevar šo jautājumu izvirzīt. Šogad 19 maija būs jau 131 gadi kopš dzimšanas ,Ventspils pilsētā. Faktiski ne viņam kapa vietas ne kas cits. Te nevajag vietu lai nobirdinātu asaras ,bet lai tiešām būtu ar ko lepoties ,Ventspilij kā pilsētai. Viņa rezultāti ir iespaidīgi ,ne jau Latvijas ,bet daudz plašākā mērogā.Faktiski pirmais tieši pilsētas sportists pasaules mērogā . Te nevalag ieguldīt miljonus. Var pat noorganizēt to ziedojumu vcākšanas akciju lielveikalos. Konkrētam mērķim pilsētā. VENTAS BALSS pat būtu vēlams šo to vairāk . Ir mums V-atl. statists Juris Iesalnieks (viņam info būs vairāk
Komentāri (5)
Jā ,kā parasti ,pats ieliec pats sev atbildi. Tomēr gribas dzirdēt šeit tos pašus labi zināmos un ierastos ---- Ciiņu ,Trauklupatu( rikdrānu),Zvejnieku ,Studentu visus labos mīļos ar kuriem patīkami kontaktēties. Tāpat kaut kur iekritis Bērītis (zirdziņš smejas). Nav neviena ja jāpasaka kaut kas cits nevis aprejošš vai kas no tām slidīgajām tēmam . Pat VENTAS BALSS (kā kapsēta klusums). Dzesējs jau bija no rīta te viena tēma pazuda( šoreiz tiešām to vajadzēja kaut gan visu nakti bija izturējusi). Liekas ka redaktorei taisnība neko labu un jēdzīgu neviens te nepateiks . Es jau pēc vēlsenem tīses ka vec pastal ,ja nenolinčes tirgspace seste jūnj.Pat nejedz vai vasrssvētks amaz sagaids.
Vau kung.
Tō Zirg,kō smejas,ir sev atmaskojuš,le zinat.Tō ir Peter Neumann,izbijušo VB cenzōr.Tagad viņ skaitas pe Kurzem filharmōnij,kād tur amat,var apskatit iekš Internett.
Vajess ,vajes es tokš Neiman pat roōk spēd. Nu gan i šuc . daudz gad apukļem bet toš ies mazgt . Pēdje reiz pe Gaismm satikes.
Taisnība,ja gadās ar tādu satikties,tad no sarokošanās der atturēties.Lembergismu tik viegli neatmazgās...
Es jau atmazgjes ,bet gribu dzirdēt kaut ko par manis šīsdienas Tēmu . Starp citu manis pieminētais cilvēks ir piemiņas vērts . Saprotu ka tas tagad nav galvenais ,bet te jau taisās kaut ko darīt šinī jomā. Tur bija par admirāli ,es pielieku klāt sportistu. toties tādu kurš tieši nācis no Ventspils pilsētas nevis Zlēkām. Tad nomainam Fabriciusu Ventspilnieki ,būs ar ko lepoties ka tādi talanti šeit bijuši. Mēs pat ar piemiņas plāksni neesam gatavi to iemūžināt. Kaut gan tagad jau mums te ir plāksnes vai uzraksti uz sienām : Pateicoties Antarktīdas pingvīnam Teofīlam sadarbībā ar Polārlaceni Matildi tapusi šī brīnišķīgā Ventspils ledus halle. Tāds kaut kas ir ,tikai nezinu vai ar to jālepojas.