Mīļo Dieviņ atver lūciņ ,atdod Ulmani un cūciņ!

vau | 05.02.2025, 10:22:46 | 99

Jāāāā bija reiz tāds teiciens. Par cik Ventas Balss sāk priekšvēlēšanu kampaņu tad man kā Renģu ēdājam un tikai ar Ventspils 20 PTV viduskolas diplomu te pavisam ir neomulīgi,jo pēc pirmajiem 3 kandidāteim dūšiš pagalam apskrējes. Neviens no viņiem attiecībā uz Ventspils attīstību faktiski nepasaka neko. Jā es lasīju mūsu kaimiņu Dienvidkuršu to plānu līdz pat 2030 gadam . Jā bija par to degvielas ražotni , to brētliņu cehu arī Fokkers lidmašīnām . Tomēr gribas dzirdēt no mūsu Ventspilij un Latvijai (neticu ka netiksiet pie tā paša trauciņa. Jūs taču ievēlēs) nākošajiem kandidātiem vai vecajiem Bukiem ja piepildīsies kaut viens no mana lūguma Dievam. Ulmani viņš nenometīs ,bet ja Cūciņu tomēr nomet ,tad ir kāds kurš spēj pateikt kādu bekona izstrādājumu no tās cūkas mēs grbam ražot. Kas tiek meklēts. Vēl viens Hansamatrix vai 4-5 Malmari vai Bucheri. Vai meklēs anštalti kur strādās tikai līdz 40 gadiem vai arī kāds kur darbs būs 45-50-55 un 64 gadīgiem aborigēniem.

Komentāri (5)

• 0
    Barons (Freiherr von ...) Pirms 1 stundas, 43 minūtēm

Vau kung.
    Es ir vien Baron un man vien alg,kas ekš Ventspil (Windau) Valst-Pilset notiek,jo manam tuvak ir sav Muiž ,le zinat.
    Tig labak būt,ja lembergist vair ne būt pe teikšan.

• 0
    vau Pirms 1 stundas, 6 minūtēm

Var ven jautjem tokš tam ikšem karaļ vaslem . Es tokš zin ka tev ta vār save ipšume ir varen . Es tik cer ka īpšems nav tokš Austroungār zemes. i te toks Pop ,Puz ,Anc ,Zlēk muiž ,bet uz pilst tokš braucnem pa retem kleper ejudz. Šo pauker at toks atrikšes jeb nē.
    Venalg tokš ir vidjem uz kur puss to deķ velk.
    Zini daudzreiz ir tā ka viens termiņš pie varas jau ir par daudz . Te sanāk 35 gadi jo faktiski Aivars (neatceros kad viņs īsti te nāca pie varas). te darbojas ilgāk. Sāka kaā Komjaunatnes vadītājs tad bija kaut kāds instruktors pa partijas līniju ,bet ja nekļūdos viņu iecēla par Ventspils pirmo kompartijas sekretāru 1988gadā (laikam Pecholca vietā jo Peciņš nodzērās,bet te varu kļūdīties). Tā tālak nemainīgi lidz šai dienai. Būs jau drīz 40 gadi kad saistīti ar ietekmi pilsēta . Es nenolikšu varbūt viņa tieksmi uz skaistumu ,tomēr viņa redzējums uz to kā pilsētai dzīvot bez naftas ,eksportostas tas pir pilnīgs nonsens vai fijasko. Viņs nav ekonomists bet ideologs.

• 0
    yolo Pirms 53 minūtēm

Ir jābūt smagi naivam, lai domātu, ka kaut kādas maģiskas domes vai saeimas darbinieku savstāva maiņas rezultātā notiks pārmaiņas, kas var ietekmēt dzīves kvalitāti būtiskāk nekā lietas, ko pats var darīt savā labā

• 0
    +Arājs 1488/2 Pirms 38 minūtēm

Te jāmaina visa sistēma!
    Lai nu katrs saprot,kā grib.
    Ja izskaidrošu sīkāk,var pašam sanākt izskaidrošanās ar represīvas iestādes darboņiem...

• 0
    vau Pirms 29 minūtēm

Es neesmu nekāds gaišreģis vai pārgudrais. Jā esmu tev daudz kur nepiekritis tomēr dzīvojam vienā pilsēta . Te varētu daudz ko izteikties .
    Neatceros kad pēdējo raganu Ventspils tirgus laukuma sadedzināja. Es nebrīnīšos ja mani 6 jūlijā svinīgi visai pilsētai klātesot pasludinās par ķeceri un lai atbrīvotu mūsu skaisto Ventspili no tautas musinātajiem svinīgi pakārs ( vasarā gružus pilsēta dedzināt ailiegts). Blakus noteikti stāvēs un tiks iemūžināti arī pilsētas runas vīri kuriem spēks rokās. Ventas balss pirmajā lappusē titulatēls garantēts. Pēc tam komentāros neesiet ļauni jo par aizgājējiem pieņemts neko sliktu neteikt (tikai labu arī ne).

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: