Lūgums Ventas balsij.
Jovvō pāuvō . Mani var neciest ,neieredzēt ,dzēst komentārus. Ne visi domā vienādi. Es te apmēram 3 gadus vispār neko neierakstīju. šoziem tāds brīvāks laiks ,sniegs nav jātīra. Par daudz ko ap mums notiekošo faktiski viss vienalga ,jo es neko neizmainīšu. Vismaz ventspilī nu noteikti nē. Pacietiet tomēr mani vismaz līdz kādam 10 Jūlijam. Arī tagad domas izteikšu krietni mazāk.
Tomēr redzot ka Forumā parādās teiksi tāds PROLETĀRIUS. tad viņš ir dzēšams ,vai pat bloķējams. Tas ir tas pats kad pilnas paskastes bija ar tām svēto rakstu reklāmām. Ar to ka Jehovieši staigaja un klauvēja pie durvim u.tt. šorit teiksi Tatjanelis 3 temas ,bet interesanti kāpēc viņa nevienu neielika Ventas Balss Ru. Mazliet velk uz kašķi. Es saprotu ka es te nepasūtu mūziku ,bet tomēr.
pagaidām teikšu --Nēmiz Pāl( Tas nav nekas rupjš ,pirms dzēšat noskaidrojiet). Labāk jums patiktu ---Non kavadratisimo, o beļačinto džanegro džanegro vai kas tamlīdzīgs. Ar mākoņiem ,bet tomēr jauku un saulainu dienu .
Komentāri (16)
Nu, copy-paiste paņēmiens komplektā ar kasīšanos par to, kurš nokļūs labākā krēslā vinpasaulē jau nu diezin cik korekti neizskatās. Cilvēks godam apguvis Debesu Valstību, kas ir tas ir.
piekrītu ,bet ja es teiksim vienu savu bausli vai ko likšu pie visā tēmām. kas tad notiks. Labi viņam ir tēma . Nestrīdos. ,bet tagad to norādi uz to bausli nepublicē pilnīgi visur un pilnīgi pie visa. .Ok ,ir tēma sākam apspriet vai komentēt. Bērnu pārtika,bet pēkšņi Proletārius ielek 4-5 savus baušļus. Atkal teiksim viena māmiņa izsakās ,bet pēc tam atkal 3 Proletāriusa norādes . Tomēr ja tas apmierina tad lūdzu. Tik uz priekšu.
Mums patlaban latviešu foruma daļā ir arī kādas trīs tēmas par Tatjanas dienas pasākumu ko pārsvarā apmeklēs krievvalodīgie.
Virsraksti turklāt satur slēpto reklāmu vai atklāto, nezinu pat kā šo precīzi definē. Pieņemsim, Pakulovas kundze uzskata par derīgu spamot bet būtu kaut cik jēdzīgi ja vēstījums vismaz neatkārtotos, dodot vietu arī citiem tematiem.
Palasiet ko par šo kundzīti(?) runā un domā krievu versijā. Bet gan jau esat to izdarījis. Otrs- vai tāda Tatjana Pakulova vispār eksistē? А был ли мальчик?
Paldi9es .Faktiski tāpēc es jau pajautāju Ventas Balsij. Viņu domas un spēja pretoties spamam. Faktiski Proletarius jau arī spamo jeb tautas valoda spēle uz nerviem. Zini labs paņēmiens ja vēlies ko izjaukt. Vienalga labs vai slikts . Ja es ko pateiksu pret spalvu mani dzēsis utt,bet šitos varoņus jau atbalstīs. Te bija tēmas par to avāriju. Iedomāsimies ja pēc katrs komentāra uzrodas Proletarisus vai atskrien Tatjanelis. ESW teiksim pārtrauktu ko rakstīt. Neliels haoss ,bet uz vienu roku ar izdevniecību. Tajā momentā viņi priecīgi. tie muldoņas izklīdīs. Neticu ka Ventas balss atbildēs.
Par Tatjanu Pakulovu --Linkedā tāda eksistē . Saistīta ar Ventspils Augstskolu.
eejat Goglē un uzdodat jautājumu---Tatjana Pakulova
Var piekrist,sakarības(bet dažiem nepatīkamas) tēmas un komentārus cenzors dzēš,bet tai pašā laikā visādi spami un glupības netiek aiztiktas.
Starp citu, joprojām VB nepilnīgi izpilda Likuma par presi 18.pantu:)))
Man bija ,bet nerakstīju lai neradītu sprādzienu ,tomēr laikam jāpasaka savas domas . Mums te saka ka tiks radīti vai meģinās destabelizēt situāciju valstī. Vienalga kā. Tad lūk šis pats Tatjanelis ir izvēlējies ļoti neuzkrītošu, sākuma liekas nevainīgu,neaizvainojošu, bet tomer nacionāla naida kurināšanas veidu . Ar savu spamu mēģinot panakt latviešu auditorijai nepatiku pret Kirilicas auditoriju. Nez kas būtu ja Ventas balss Ru latviešu šlāgersaietu tapat reklamētu. Jāsaprot ka mums ir diezgan saspringta situācija. Mes nerunājam te par to ,bet viņa jau neatslabst. Nebrīnos ja tiek gaidīts ka latviešu auditorija sāks rakstīt asākus komentarus. Tad teiksim to var nokopēt lai pēc tam iekopētu kadā rakstā Krievijas presē. Lūk Bārdu saiets Ventspilī ,bet skataties kādi komentāri. Tagad der vis ,pilnīgi vis kas saistīts aršada tipa pubikācijam ,arī komentariem.Spams šādiem mērķiem ir IDEĀLS. Uz 100% taisnību es nepretendēju,bet es to Tatjaneli sapratu tieši tā .
https://tautastribunals.eu/?p=66998
"jo Dieva maize ir tā, kas nāk no debesīm un pasaulei dod dzīvību."
Jāņa evanģēlijs 6:33
Maini nikus Proletarius deģenerātius, trūkstius smadzeņius. Cerius kaius tuius sapratius.
Rievius iekšius smadzeņius --Ikš vai kakš ,bet abas tainius.
Tādēļ to vajadzētu pavairot konveijera kārtībā lai aizbāztu visus žurku caurumus pilsētas degradētajos kvartālos???
"Dieva strautā ūdens papilnam."
Psalmi 65:10
"Vai tad nebūs labāki cilvēkam, ka viņš ēd un dzer un savai dvēselei ļauj labumu baudīt pie sava pūliņa? Bet es esmu redzējis, ka arī tas nāk no Dieva rokas.
Kas gan var ēst un kas var ko baudīt bez Viņa?
Jo cilvēkam, pie kā Viņam labs prāts, Viņš dod gudrību un atzīšanu un prieku, bet grēciniekam Viņš dod grūtumu, ka tas kopj un krāj un tomēr atstāj tam, pie kā Dievam labs prāts."
Salamans mācītājs 2:24-26
PROLETĀRIUS -SPAMIUS ,saki lūdzu cik cilvēkus ,tautas ,valstis neiznīcinaja ticības un Dieva vardā. Pat ventspilī uz sartius. Cik tieši PROLETARIUSI iznīcinaja jau citas ticibas vardā. Proletariata utt. Nevajag piesaegties ar bausli ,faktiski tas ir savdabīgā veidā attēlots reālisms,reālā dzīve. Vēl gribu zināt ja reiz piemini Salamamonu tad noteikti JĒRIKAS BAZŪNES ARĪ PROTI PŪST . Būtu patīkami ja Ventspilī parādītos pasaules līmeņa guru kurš atkal spētu atdzīvināt to slaveno pūšamrīku un visai pasaulei nestu jaunu apskaidrību.