Vēlreiz par Ventspils dzēšgumijām.

vau | 16.01.2025, 08:59:15 | 373

Oksana Āboliņa raksts ,, Mierīgu in veiksmīgu jauno gadu,,. Labs ,jāsaka paldies ,bet komentāri 0. Nav ko dzēst. Paskatīsimies ka faktiski pie visiem rakstiem komentu no 0 līdz 1,2,3 līdz 4,6. Daudz maz komentu ir pie tādiem kur kaut kas ārkartējs.Tomēr tas kas notiek tagad kad atklāti pasaka kas pie vainas traģēdijai ,komentus dzēš. Tad iesaku Ventas balss redakciju pārcelt uz Jūras ielas kantori. .Jums VB ir jābūt pa vidu starp Jūras ielas kantora un pilsētas iedzīvotājiem. Par labu ne vienam ne otram. Ceru ka pašvaldības vēlēšanās vienreiz Entspilij un Atvijai saņems nokdaunu. Vai tiešām tas IKP Ventspilij ir ta sarucis ka mēs saviem bērniem pat autobusu esam spiesti meklēt nez no kurienes un nez kā. Protams jūs tikai dzēšat. Tas neattiecas tikai uz mani. Pēdējo ko izdzēsa bija kad pateicu --Kāpēc runāt pagātnes formā. Cienītā redakcija ,dzēšana nav problēmas risinājums. Tagad stiep gumiju par to kas tad īsti atbildīgs par Daugavpils reisu un ne tikai. Jauku dienu.

Komentāri (6)

• -2
    ventasbalss.lv Pirms 2 stundām, 25 minūtēm

Labdien!
    Varam piekrist, ka komentāri pārsvarā ir pie ''sliktajām'' ziņām, jo laikam jau cilvēkam ir diezgan grūti pateikt labus vārdus otram.
    Pie ziņām par dažādām traģēdijām cenšamies ievērot, lai tiek ievērota pieklājība, kas diemžēl forumā arī ir reta parādība.
    Mums būs jāliek jums vilties, jo komentāri tiek dzēsti pēc VB iniacitīvas vai tad, kad to lūdz personas, kuras ir iesaistītas kādā no nelaimēm.
    Nekad nav saņemts lūgums no Jūras ielas, lai dzēš kādu komentāru.
    Mēs tāpat kā lielākā daļa ventspilnieku esam neizpratnē par kārtību kādā tiek nodrošināts transports mūsu bērniem, lai tie apmeklētu pasākumus. Par šo plašāk būs raksts kādā no tuvākajiem laikrakstiem.
    Lai mierīga diena!

• 0
    vau Pirms 1 stundas, 31 minūtes

Mans skatpunkts uz to ir mazliet sāvadāks. Saskaroties ar realitāti man personīgi negribas likt komentus vispār pie VB ziņam. Es daudzas no tam uztveru kā spalvu spodrinašanu Ventspils kungiem.It sevišķi par kārtējiem panākumiem darba vietu radīšanā. Nonsens.Vienu reizi saskāros ar redakciju. Pēc viena pasākuma pa taisno devos pie Mertenas. Kas un kā neteikšu ,bet zvans no Jūras ielas aizliedza publikāciju. Pēc laika kad atkal bija pasākums man bija jāpiedalās ,pie manis pieskrēja domes pārstāve un teica. Lai es ejot un parbaudot jo tagad esot nomainītas pilnīgi visas uz jaunāminu ka spalvas bija gajušas par gaisu,bet rakstu neatļāva. Man jau neko nevajag ,es sev uz mājām tās lietas nenesīšu. Es biju cilveks no malas tāpēc centos palidzet. Zinamu iemeslu dēļ pārējiem bija jāklusē . Savu panācu,bet rūgtums ir palicis.Man autobusu nevajag ,bet ja nevar neko tad varbūt ziedojumu urnas Ventspils veikalos. Saziedsosim mūsu bērnu transportam. Urna SIA VR ,bērnu parvadāsanai.

• 0
    sranskis Pirms 2 stundām, 24 minūtēm

Nav jau ko dzēst tāpēc, ka nav jau ko komentēt! Pārsvarā sadaļas "Blogi" raksti ir kā remdena zupa. Labākā gadījumā vidusskolas skolnieka sacerējuma līmenī. Ne tur asas tēmas, ne problēmas. Pārsvarā kaut kur jau dzirdētas vai lasītas tēmas un arī tad ne par aktuālo un svarīgo, kā to prasītu arī traģiskais negadījums. Reiz vienā rakstā kaut kur tepat bija minēts, ka valsts nav privātbodīte. Lai gan VB jebkurā formātā ir privātbodīte, bet ar juridiski nesakārtotu īpašnieku struktūru, ir jautājumi, kuriem jāpārceļ pāri savs ego un savs "re kā es varu un uzdrīkstos".

• 0
    еs Pirms 2 stundām, 3 minūtēm

GODA UN CIEŅAS CIVILTIESISKĀ AIZSARDZĪBA
    Tiesu prakses apkopojums (2000.–2021. maijs)

"Pieļaujamās kritikas robeža attiecībā uz vienkāršu pilsoni ir zemāka nekā attiecībā uz politiķiem. Eiropas Cilvēktiesību tiesa atzinusi, ka, arī tad, ja strīdus publikācijās lietotie izteikumi ir uzskatāmi par tādiem, kas aizskar politiķi un valsts amatpersonu personiski, tā ir cena, kas jāmaksā par politiskās cīņas un sabiedrisko diskusiju brīvību, kas ir demokrātiskas sabiedrības garanti. Tāpat arī fakts, ka pašvaldības vadītājs tiek kritizēts par visas pašvaldības politiku, nevar tikt kvalificēts kā brīvu uzskatu paušanas pārmērīga izmantošana."

https://www.at.gov.lv/lv/tiesu-prakse/tiesu-prakses-apkopojumi/civiltiesibas

• 0
    vau Pirms 1 stundas, 21 minūtes

Kad ier runa par valsti pilsētu domes deputati nav politiķi. Tiklīdz viņus kritizē tad izreadās ka ir. Smieties vai raudāt nezinu.

• 0
    Heinrich Pirms 1 stundas, 32 minūtēm

«Visi dzīvnieki ir vienlīdzīgi, bet daži dzīvnieki ir vienlīdzīgāki par citiem!» - tas ir pazīstamākais citāts no angļu rakstnieka Džordža Orvela, īstajā vārdā Erika Artūra Blēra, slavenā romāna «Dzīvnieku ferma».

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: