Šodien "Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) bronzas sērijas trešajā spēlē "Ventspils" savā laukumā tiksies ar "Liepāju". Mačs Olimpiskajā centrā "Ventspils" sāksies plkst.19, tiešraidē to pārraidot televīzijas kanālam TV4.

Sērijā līdz trim uzvarām ar 2-0 vadībā ir "Ventspils", kas mājās uzvarēja ar 101:76 un viesos - ar 83:76.

Ja būs nepieciešams, atlikušās spēles tiks aizvadītas 20. maijā Liepājā un 23. maijā Ventspilī.

"Ventspils" bronzas finālā spēlē sesto reizi. Iepriekš četros gadījumos no pieciem ir izdevies uzvarēt, tai skaitā 2016. gada duelī ar Liepājas komandu (3-2).

Liepājnieki par bronzu cīnās desmito reizi. Iepriekš ir izdevies uzvarēt četrās sērijās no deviņām, pēdējo reizi - pērn, ar 3-1 pārspējot "Ogri".

Šosezon Latvijas - Igaunijas līgas pamatturnīrā komandas savstarpējās spēlēs izcīnīja pa vienai uzvarai viesos (6. oktobrī "Liepāja" bija pārāka ar 102:96, 24. janvārī "Ventspils" revanšējās ar 90:70).

"Ventspils" no ceturtdaļfināla bija brīva, bet pusfinālā ar 1-3 atzina "Rīgas Zeļļu" pārākumu. "Liepāja" ceturtdaļfinālā ar 3-2 pārspēja "Ogri" un pusfinālā ar 0-3 zaudēja "VEF Rīga" komandai.

Finālsērijā līdz četrām uzvarām ar 2-1 vadībā ir "VEF Rīga".

Pērn par čempioniem kļuva "VEF Rīga" basketbolisti, kuri finālā ar 4-1 pārspēja "Ventspili", bet cīņā par bronzu "Liepāja" ar 3-1 bija pārāka pār "Ogri".

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: