Zemgales Olimpiskā centra Jāņa Lūša stadionā, notika starptautiskas sacensības ''Olimpiskā čempiona Jāņa Lūša piemiņas kausa izcīņa šķēpa mešanā'', kurās piedalījās vairāki Ventspils Olimpiskās vienības un sporta skolas ''Spars'' šķēpa metēji.

Sieviešu sacensībās trešo vietu ar 60,10 metru tālu metienu izcīnīja šķēpmetēja Madara Palameika, bet 8. vietā ierindojās Gundega Grīva ar rezultātu 47,41m. Vīriešiem otro vietu ar 78,85 metru tālu metienu izcīnīja Rolands Štrobinders, bet trešais bija Jānis Svens Grīva, kurš sasniedza 76,14 metru atzīmi.

Sievietēm par uzvarētāju kļuva Līna Mūze, kura sasniedza 64.81m un izpildīja Tokijas Olimpisko spēļu normatīvu. Vīriešiem uzvarēja Patriks Gailums ar 80,79m tālu metienu.

U-20 vecuma grupā ar jaunu personisko rekordu uzvarēja sporta skolas ''Spars'' un Ventspils augstas klases sportistu sagatavošanas centra šķēpa metējs Matīss Kaudze, šķēpu aizmetot 62,39m tālu.

Pandēmijas dēļ pašmāju ziemas sezona izpalika un mūsu vieglatlētiem šis ir pirmais starts Latvijā. Epidemioloģisko noteikumu dēļ šajās sacensībās piedalījās tikai izlašu dalībnieki.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: