4. oktobrī Valsts policijā tika saņemta informācija, ka Vārves pagastā pie Pasiekstes vējdzirnavām noticis ceļu satiksmes negadījums - trīs automašīnu sadursme. Negadījumā cieta divas personas, kuras atradās vienā no automašīnām.

Kamēr operatīvie dienesti strādāja avārijas vietā, satiksme notika pa vienu braukšanas joslu.

Lasi vēl

Komentāri (8)

  • -1
    qwerty Pirms 3 dienām, 3 stundām

    Šī vieta diezgan riskanta no visiem aspektiem. Līkums.Ātrums 90km/h. Krustojums uz Pasieksti un izbrauktuve no dzirnavām. Kā lētāko risinājumu šeit redzu sekojošo : vajag atvilkt zīmi 70 no Ventspils puses un nolikt pirms dzirnavām (no Kuldīgas puses).

  • -2
    Cements Pirms 3 dienām, 3 stundām

    Ja mašīnas, kas nogrieztos uz Pasieksti, ieņemtu pareizu stāvokli nogriežoties, domāju, ka tik bīstams šis ceļa posms nav. Jo tur ir ceļa paplašinājums!

  • 0
    qwerty Pirms 3 dienām

    ...un kur tur ir horizontālais apzīmējums? Kur ir bremzēšanas joslas? Nav! Kaut kāds mistisks, neapzīmēts paplatinājums.

  • 0
    Bruns Svilis Pirms 3 dienām, 2 stundām

    Te jau škoda izcēlās. Viens grieza pa kreisi, pārējie nedaudz atmetās, bet kad kreisais manevrs tika veikts, pārējie paātrinājās. Škoda jau no pilsētas ieskrienoties, ignorēja bremžu pedāli un gribēja izmantot iespēju aizskriet visiem garām, nerespektējot pretī braucošos un šeit rezultāts.
    Kaut gan tur ir paplašinājums, tomēr pagrieziens ir līkuma beigās, līdz ar to papildus uzmanība nepieciešama.

  • -2
    Elviss22 Pirms 3 dienām

    Tur vajag nocirst tos krūmus ceļa mālā un tad problēmas nebūtu.

  • -2
    sranskis Pirms 2 dienām, 23 stundām

    Nevajag pa krūmiem braukt vai uz tiem lūrēt!

  • 0
    Raimonds Klestrovs Pirms 2 dienām, 17 stundām

    ES biju tas kam škoda ietriecās aizmugurē . Irjāskatās kur tu brauci.nevis jāgrābstās pa kundzes kājstarpi vai tā jāaizraujas pašiem ar sevi, vai ,telefonu. Man izbraucot no Ventspils robežas jau minētajā pagrizienā kurā ir trīs kreisie pagriezieni ,neredzēt ka tuvojas meža tehnikas treileris ar ieslēgtām mirgojošām bākugunīm ,un visi sabremzējās un kāds arī veica kreiso pagreizienu ,un to visu neredzot kungs no škodas saka ,vajadzēja ieslēgt avareikas man un priekšā braucošai Vovo-X90. Varbūt vajadzēja no braucošas izlēkt un uzlikt avārijas trīstūri. Savos 55 braukšanas gados ceļu satiksmes negadījumu piedzīvoju pirmo reizi.Esiet uzmanīgi kur ir kreisie pagriezieni.

  • -2
    Barons (Freiherr von ...) Pirms 2 dienām, 17 stundām

    Tō Auto,kō tagad ražot,ir makten švah,le zinat.Tō Bleķ ir tig drusciņ biezak par Konzerv-bundž.
    Man Volg Gaz-21 (Otro sērij,ar spīdik Irss uz haub),gan ir stiper.Ja kād Bukt dabut,tō man meistar Mārtiņ grutntig māk izbaulet,aizšpahtelet un piekrāsot.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: