Klāt oktobris, un šis ir īstais laiks jau šobrīd abonēt mūsu laikrakstu par izdevīgāku cenu, lai saņemtu Ventiņu savā pastkastītē 2025. gadā. ''Kā katru gadu – oktobrī piedāvājam saviem lasītajiem abonēt laikrakstu Ventas Balss nākamajam gadam par zemāku cenu,'' aicina SIA Ventas Balss valdes locekle Ilze Elizabete Urga.

Sadārdzinājums salīdzinājumā ar šo gadu ir, taču tas ir iespējami neliels un saistīts ar Latvijas Pasta piegādes maksas palielināšanos. Abonējot Ventas Balsi oktobrī nākamajam gadam, viena mēneša laikraksta abonements privātpersonām izmaksās 9,20 eiro, bet no novembra – 9,90 eiro. Savukārt visam gadam oktobrī avīzi iespējams abonēt par 99,99 eiro, bet no novembra – 108 eiro. Juridiskajām personām gada abonements izmaksās 144 eiro.

Turpināsim sadarbību ar izdevniecību Rīgas Viļņi, piedāvājot saviem lasītajiem abonēt komplektu – Ventas Balsi kopā ar TV un radio ceļvedi 28 lappušu apjomā Laimīgā Programma. Oktobrī komplekta viena mēneša abonements izmaksās 11,20 eiro, no novembra – 11,90 eiro. Uz visu gadu oktobrī komplektu iespējams abonēt par 133 eiro, bet no novembra – par 140 eiro. Abonēt mūsu laikrakstu izdevīgāk, nemaksājot komisijas maksu, var Ventas Balss Reklāmas un sludinājumu nodaļā darba dienās no plkst. 9 līdz 16.

''Aicinu ikdienas straujajā skrējienā neaizmirst abonēt mūsu laikrakstu. Abonēt ir izdevīgāk nekā pirkt,» mūsu lasītājiem atgādina Ventas Balss redaktora p. i. Oksana Āboliņa. «Mēs būsim ļoti priecīgi un pateicīgi itin visiem, kas izvēlēsies ar mums būt kopā arī nākamajā gadā, un mēs no savas puses apņemamiem rakstīt vēl vairāk par lietām, kas interesē lasītāju. Vienmēr esam mudinājuši un mudinām būt atsaucīgiem un arī stāstīt, kas ir tās tēmas, par ko lasītājs vēlas lasīt.''

Laikraksts arī 2025. gadā pie saviem lasītājiem dosies divas reizes nedēļā – otrdienās un piektdienās, ikreiz 12 lappušu apjomā. ''Saviem lasītājiem mēs turpināsim piedāvāt to saturu, ko jau esam iesākuši. Mums gribas iedot cilvēkiem stāstus, jo apzināmies to, ka, iznākot divas reizes nedēļā, absolūti pēdējā brīža informāciju mēs nevaram sniegt, un mēs arī negrasāmies konkurēt ar sociālajiem tīkliem,'' saka Āboliņa. ''Bet mūsu ķirsītis uz kūkas ir ventspilnieki, kas dara lielus darbus, kurus ikdienā varbūt pat nepamanām, nenovērtējam, bet mēs, rakstošie, viņus atrodam, uzaicinām un pastāstām par viņiem lasītājiem. Mūsu lielā vērtība ir saruna, tie ir cilvēkstāsti un ventspilnieku uzrunāšana.''

Vai upei Ventai ir balss? Un cilvēkiem tās krastos? Mēs, Ventas Balss, stāstām par visu, kas svarīgs šīspuses ļaudīm. Informējam, jautājam, rodam atbildes un uzklausām. Ventas Balss – tā ir Ventspils pilsētas un novada balss, tā ir Tava Balss! Uz tikšanos otrdienās un piektdienās!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: