Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs darba vizītes laikā Ventspilī šodien tiksies ar novada vadību, informē Valsts prezidenta kancelejā.

Tāpat prezidents apmeklēs kokapstrādes uzņēmumu SIA "Kurekss" Tārgales pagastā un viesosies Ugāles vidusskolā, kur iepazīs izglītības iestādes darbu un tiksies ar vidusskolēniem.

Ugālē plānota arī Valsts prezidenta saruna ar novada deputātiem un uzņēmējiem. Darba vizītes laikā Rinkēvičs apmeklēs arī Jūrkalni.

Rinkēvičs darba vizīti Ventspilī sāka ceturtdien, 23. maijā, kuras laikā tikās ar Ventspils pašvaldības vadību, kā arī apmeklēja Ventspils tehnikumu, kur iepazinās ar mācību iestādes darbu un tikās ar jauniešiem. Prezidents vizītes laikā apmeklēja arī Latvijas zinātnes un izglītības centru "Vizium", videospēļu aksesuāru ražošanas uzņēmumu SIA "Azeron" un komunālo transportlīdzekļu ražošanas uzņēmumu SIA "Bucher Municipal".

Tāpat darba vizītes laikā prezidents tikās ar Ventspils brīvostas pārstāvjiem. Kopā ar Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāju Jāni Vītoliņu nolika ziedus pie piemiņas akmens "Jūrniekiem un zvejniekiem, kuru kaps jūras dzelme" un apmeklēja Ventspils Piejūras brīvdabas muzeju.

Valsts prezidents vizītes laikā koncertzālē Latvija tikās ar ventspilniekiem un atbildēja uz jautājumiem.

Lasi vēl

Komentāri (9)

  • -3
    lasma 2 24.05.2024, 09:37:54

    Es saprotu, ir jāiziet tautā, jāparāda sevi, tauta priecīga, ka tikuši klāt prezidentam, centušies ko parādīt, izrādīt, bet nesaprotu, kāds tolks no tā, kas mainīsies. Stāstīts tiek tikai labais, rādīts tikai labais, vests tiek tikai pa labiem ceļiem, es saprotu, nav jau jārāda viss sliktais, bet vajag jau arī parādīt kā īsti iet ikdienā, viss notiek pēc iepriekšēji sagatavota scenārija, tāpēc nesaprotu šim liekas naudas izlietojumam jēgu. Varbūt kāds var man paskaidrot vai izskaidrot to jēgu kāpēc viņam jātērē nauda un jābraukā apkārt, jo pēc šīs vizītes tak nekas nemainīsies.

  • -5
    Zirgam jāsmejas 24.05.2024, 09:56:15

    Nu a ka tu domā, ka prezidents ar acīm ciet brauc un staigā? Neredz nevienu papīrīti nepaceltu un nevienu nelīdzenu uz ielas nejūt ? Nakšņo tehnikuma viesnīcā un nesaprot ka pilsētā nav labas viesnīcas? Un mums nav prezidenta republika, līdz ar to prezidents ne pārāk daudz var ietekmēt, bet kaut ko jau var. un kad viņam viņam kāds raudās ka Ventspilī viss ir izzagts un slikti viņš varēs pateikt, ka redzēja un dzirdēja kaut ko citu. Piemēram partijas biedrs Kristovskis.

  • -2
    Pilsēta 24.05.2024, 11:50:21

    Vismaz labi, ka publiski nerokojas ar cietumniekiem.
    Bet ja nopietni prieks, ka valstī beidzot prezidents par kuru nav jākaunas.

  • -2
    Tepatvien 25.05.2024, 20:00:49

    Diemžēļ ir jākaunas gan, ja valsts prezidents ir sodomīts. Kādreiz par to kaunējās, tagad tā ir gandrīz goda lieta vai arī izraisa vienaldzību. Bet vai nav tā, jo augstāku amatu tāds cilvēks ieņem, jo lielāka viņa ietekme uz citiem? Cilvēki skatās ko viņš dara un izteic sajūsminātas piezīmes, bet neņem vērā viņa gara novirzes. Bet tas ir pārvērsts prāts - neprāts pēc Dieva teiktā. Kas tad no tā var būt labs?

  • -6
    yolo 26.05.2024, 07:20:22

    Nebūs jau tā Ventspils, ja nebūs atpalikušo tumsoņu komentāri

  • 0
    Larijs Kukarans 26.05.2024, 12:39:54

    Kas tad sunim asti cels,ja ne pats:)labi,ka tu tik guDirss:))

  • 0
    Barons (Freiherr von ...) 26.05.2024, 14:36:43

    Yolo kung.
    Aber vai nevaret būt tā,ka Jūs pats ar ir P*der***?Jō ir tād teicien-tāds tād ir aizstāvet?

  • -5
    yolo 26.05.2024, 18:21:34

    Jā, tavā vecumā dusmas uz visiem, kam kaut kas vēl stāv, ir saprotamas

  • 0
    Barons (Freiherr von ...) 26.05.2024, 20:35:04

    Yolo kung.
    Ja Jūs dōmat par TŌ stāvešan,tad manam at tō liet vis apmierinoša kārtiba,le zinat.Vien oter Mamzel vel uzstraucas,ka nebut par pulk.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: