Ostas ielas promenādes jaunā daļa arī šogad uzņems Jūras svētku apmeklētājus, lai 6. jūlijā ļaut vaļu grandiozām svinībām. Unikālās boju ekspozīcijas un iemīļoto vides objektu “Mīlestības bāka” un “Dzenskrūve” krāšņota, svētku programma “Tuvāk jūrai” priecēs ikvienu apmeklētāju.

SVĒTKU PROGRAMMA:

6. jūlijs, sestdiena
8.00 – 18.00 TIRGUS AR JŪRAS DZIESMĀM UN GARDUMIEM 2. DIENA /Vecpilsētas tirgus laukums/
Būs amatnieki un mājražotāji no visas Latvijas, kas priecēs apmeklētājus ar daudzveidīgu preču klāstu. Svētkiem par godu Tirgus laukumā būs arī īpašais Jūras svētku zivju tirdziņš, kurā varēs iegādāties kūpinātas zivis un zivju kulināriju, bet izbraukuma kafejnīcās nobaudīt zivju ēdienus un alu. Tirgus laukumā 6. jūlijā būs arī īpašs laimes rats un jūras dziesmu karaoke.

10.00 JŪRAS KAUSS 2024 pludmales volejbolā /Ventspils pludmales volejbola stadionā/

11.00 – 14.00 VAKAR MĒS BIJĀM OSTAS MALĀ /H.Dorbes muzejs/
Radošā darbnīca “Vakar mēs bijām ostas malā….” (H.Dorbe). Aicinātas ģimenes ar bērniem.

11.00 – 15.00 JŪRAS NOZĪME /Amatu māja/
Amatu mājas apskate, Jūras svētku nozīmīšu darbnīca. Madara Atiķe, keramikas izstāde.
Ieejas maksa pēc cenrāža.

11.00 – 15.00 JŪRAS PIEŅEMŠANA /Livonijas ordeņa pils/
Kuģu darbnīcas pils pagalmā. Visas dienas garumā skatāma pils ekspozīcija.
14.00 Māra Čačkas personālizstādes “Pieņemšana” atklāšana.
Ieejas maksa pēc cenrāža.

11.00 – 11.30 PIEMIŅAS BRĪDIS /Piemineklis “Jūrniekiem un zvejniekiem”/
Piedaloties Ventspils Kultūras centra jauktajam korim “Kaiva”, ar klusuma brīdi un ziedu nolikšanu godināsim bojāgājušos jūrā.

OSTAS IELAS PROMENĀDES JAUNĀ DAĻA

11.40 – 17.30 CENTRĀLĀ SKATUVE /laukums iepretim teātra namam “Jūras vārti”/
Dienas programmu vadīs Dailes teātra aktieris Lauris Subatnieks.
11.40 – 12.30 NEPTŪNA SAGAIDĪŠANA UN SVĒTKU ATKLĀŠANA
Sagaidīsim ierodamies spēcīgo Jūras valdnieku Neptūnu un viņa svītu, kas tikai Ventspilij raksturīgi, iekuģos ostā velkoņu ūdens strūklu pavadīts. Visiem par pārsteigumu Neptūnu apciemos arī kāds sens paziņa, kurš būs iespaidīgs pēc skata un atceļojis no aizjūrām.
12.30 – 13.30 NORMUNDS RUTULIS AR GRUPU
Normunds Rutulis ir latviešu popa un šlāgera dziedātājs, kas ieguvis neskaitāmas Latvijas mūzikas balvas. Starp viņa izpildītajām dziesmām ir tādi populāri skaņdarbi kā “Par to (raudāja māte)”, “Nekur nav tik labi kā mājās”, “Lecam pa vecam”, “Kūko kūko dzeguzīte” un daudzi citi. Programmā uz Ventspils Jūras svētku lielās skatuves mūziķis izpildīs visiem zināmas un mīļas melodijas.
13.40 – 14.40 LAIMIS RĀCENĀJS UN NEAIZMIRSTULĪTES
Vokāli instrumentālais ansamblis “Neaizmirstulītes” un leģendārais latviešu estrādes dziedātājs Laimis Rācenājs.
14.50 – 16.00 ASTRO’N’OUT
Nu jau vairāk nekā 20 gadu laikā, kas pavadīti uz Latvijas popmūzikas skatuves, grupa “Astro’n’out” no vienkārša ģitārrokgrupas skanējuma izaugusi līdz mūsdienīgai popmūzikai. Nule kā saņēmuši neskaitāmas mūzikas balvas, mūziķi gatavi iepriecināt arī Ventspils publiku.
16.00 – 17.00 THE ROLLTONES
Klausītāji atraktīvo grupu “The Rolltones” pazīst jau vairāk nekā 10 gadus - gan kā vienus no Americana mūzikas žanra celmlaužiem Latvijā, gan pateicoties grupas vokālista Ata Zviedra aktīvajai solo darbībai.

12.30 – 15.00 “PIE KAPTEIŅA” /pie Ostas Kapteiņa ēkas/
Speciāli iekārtota foto vieta, kurā apmeklētāji tiek aicināti uz fotografēšanos kopā ar Neptūnu un viņa svītu. Iespējams būs arī sastapt noslēpumaino, iespaidīgā paskata jūras iemītnieku.

12.00 – 17.00 “GATAVS KUĢOT” /pie kuģīša “Rota”/
Visas dienas garumā kuģa kapteinis Ufo jeb Kaspars Upaciers ar uzdevumiem un dažādām spēlēm komplektēs sava kuģa komandu. Izturīgākie un spēcīgākie svinīgi tiks uzņemti kuģa komandā.
Darbosies biedrības “Attīstības fabrika” piedāvātās aktivitātes pusaudžiem. Pārbaudīsim zināšanas par Baltijas jūru un dzīvību tajā. Jūras iemītnieku atpazīšanas spēle, galda spēle par piekrasti un stends par jūras ūdeni.

Laukumā pie Ziemas ostas jautras izklaides mazākajiem svētku apmeklētājiem - piepūšamās atrakcijas un karuseļi.

12.30 – 17.00  MAZĀ SKATUVE /pie dzenskrūves “Cilvēciskais spēks”/
12.30 JŪRAS AKMENTIŅI koncerts
Jaunākās un vidējā vecuma popgrupas audzēkņi uzstāsies ar koncertprogrammu - veltītu jūrai!
13.30 Danči un rotaļas ar folkloras kopu LAIPA
14.00 SAIMNIECES DARBĪBĀ

Raidījuma “Īstās latvju saimnieces” dalībniece, “Kūku kari” vadītāja un Brantu muižas saimniece Ilze Briede prot ne tikai cept īstu latvju rupjmaizi, gardas kūkas un gatavot dažādus ēdienus pēc senām receptēm, bet prot arī uzvārīt varen gardu zivju zupu no 17 dažādām zivīm. Lai zivju zupa būtu izcili garda Ilzei ir zināms viens seno laiku rituāls – zupā tiek nodzēsta degoša pagale. Kā nu tas notiks un kāda garša būs zupai, varēsiet paši pārliecināties to nobaudot Ventspils Jūras svētkos.
14.40 Koncertprogrammā UFO AR DOMUBIEDRIEM
Grupas “UFO” pirmsākumi meklējami vēl 80.gadu beigās, kad radās estrādes apvienība “Kaija”. Tas bija laiks, kad vairāki dīdžeji veidoja savus ansambļus. Grupas “UFO” līderis ir Kaspars Upaciers, kas plašākai publikai pazīstams kā ilggadējs radio rīta raidījuma BB Brokastis vadītājs un tautā iemīļots jokdaris. Mūziķi izpildīs tikai dzirdētās kompozīcijas, jo kā saka pats Ufo: “Kam rakstīt jaunas, ja vecās vēl labas?”
15.40 Piestās skanošais ORĶESTRPĒDS un tā pavadošā svīta
Braucošas klavieres kopā ar profesionāliem mūziķiem, sitamajiem un pūšamajiem instrumentiem.

19.00 – 23.00 MAZĀS SKATUVES VAKARA DAĻA
19.00 SABĪNE MUSTERMANE

Ikdienā Sabīne apgūst džeza vokālu Ventspils Mūzikas Vidusskolā un veido audiovizuālu saturu sociālajā tīklā “TikTok”. Jaunā mūziķe paguvusi jau izdot savu dziesmu albumu, kura  tapšanā iesaistījušies vairāki Latvijā atpazīstami mūziķi, tostarp Agnese Rakovska, Pēteris Lunde un Matīss Repsis.
19.40 “KoBra”
Jaundibināts svaigs duets “KoBra”, kura sastāvā divi dziedātāji – Krišjānis Brasliņš un Katrīna Kovaļuka no Mākslas akadēmijas, saplūduši kopīgā radītpriekā un sola “iekustināt visus apmeklētājus ar slāpes un badu remdējošu, supersulīgu oriģinālmūziku”! Mūziķus plašāk iepazinām raidījumā XFaktors.
20.30 JUUK
“Juuk” ir folkroka grupa. Izdevusi trīs oficiālus albumus, no kuriem pēdējais – “Muļķa stabule” saņēmis mūzikas ierakstu balvu “Zelta Mikrofons”. Grupā dzied un spēlē Sniedze Prauliņa, Edgars Šubrovskis, Oskars Jansons, Rasa Pole, Ričards Dauksts un Niks Moss Rodžerss. Tradicionālo roka ģitāru sastāvs grupas skanējumā saspēlējas ar trīs solistu balsīm, vijoli, flautu un bandžo.
21.30 JŪRAS UN DEJU RITMOS
Vinila plašu DJ sets no leģendārā MIXMASTER AG
Mixmaster AG jeb īstajā vārdā Andris Gailis, labi zināms arī kā MC, repotājs un ansambļa “Bezgalībieši” dalībnieks. Viņš ir leģendārs Latvijas dīdžejs, kurš uzstājies dažādos pasākumos ar tādām zvaigznēm kā Moby, Westbam un daudziem citiem.

VAKARA PASĀKUMI CITVIET PILSĒTĀ

19.00 – 3.00 GUNTA SKRASTIŅA DZIESMU UN ZIŅĢU FESTIVĀLS /Reņķa dārzs/
Arī šogad festivāla dalībnieki būs tautā iemīļoti Latvijas popmūzikas, šlāgermūzikas, kantri, kā arī aktierdziesmu un ziņģu izpildītāji, solisti, aktieri un grupas – Māris Sloka (no grupas “Klaidonis”), “Bumerangs”, duets “Strazdiņš un Račs”, Andris Bērziņš, “Roja”, Viktors Lapčenoks, Artis Robežnieks, Kaspars Antess, Žoržs Siksna, Kaspars Markševics, Ieva Sutugova, Ineta Rudzīte, Dainis Skutelis, “Tērvete”, Edgars Pujāts, “Mākoņstūmēji”, Andris Daņiļenko, Roberts Ošiņš un citi mākslinieki. Jau tradicionāli festivālu turpinās balle līdz plkst. 3:00 rītā ar Gunta Skrastiņa grupu “No Pusvārda” un Latvijā populāriem solistiem.
Biļetes nopērkamas ŠEIT!

00.00 – 6.00 KARSTAS DEJAS /Restorāns un kokteiļu bārs “Silrak”/
Maksas ieeja.

CITI PASĀKUMI SVĒTKU NEDĒĻĀ

5. jūlijs, piektdiena

7.30 – 18.00 TIRGUS AR JŪRAS DZIESMĀM UN GARDUMIEM 1.DIENA /Vecpilsētas tirgus laukums/
Būs amatnieki un mājražotāji no visas Latvijas, kas priecēs apmeklētājus ar daudzveidīgu preču klāstu. Svētkiem par godu Tirgus laukumā būs arī īpašais Jūras svētku zivju tirdziņš, kurā varēs iegādāties kūpinātas zivis un zivju kulināriju, bet izbraukuma kafejnīcās nobaudīt zivju ēdienus un alu.

13.00 VAKAR MĒS BIJĀM OSTAS MALĀ /H.Dorbes muzejs/
Radošā darbnīca “Vakar mēs bijām ostas malā….”(H.Dorbe). Piedalās Atbalsta centrs ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām “Cimdiņš”.

11.00 – 15.00 JŪRAS NOZĪME /Amatu māja/
Amatu mājas apskate, Jūras svētku nozīmīšu darbnīca.

19.00 – 21.00 O SOLE MIO /Koncertzāle “Latvija”/
Zem dienvidu saules, la dolce vita. Prieka pilns koncerts, lai uzzīmētu smaidu sejā un ielietu saules gaismu sirdī, ar Itālijas smaržām un kripatu Spānijas. Stīgu kvartets “Akilone" no Francijas ieguvis atpazīstamību uz Eiropas un starptautiskajām skatuvēm ar tā krāsaino un smalko saspēli, kā arī lielu stilistisko dažādību. Kvartetā muzicē Magdalēna Geka (1. vijole), Elīze Debendelaka (Elise De–Bendelac) (2. vijole), Avišai Hameides (Avishai Chameides) (alts), Lisija Merkā (Lucie Mercat) (čells).
Biļetes cena: 10 EUR

21.00 – 23.00  SAULRIETA MŪZIKA /kafejnīca “VIETA, KUR būt.” – pludmales 6.ieeja/
Koncertu cikla “Ventspils saulrietu mūzikas vakari” ietvaros, sagaidāms muzikāls vakars, kur mūzika vijas ar jūras viļņiem un saule iekrāso debesis.

7. jūlijs, svētdiena

8.00 – 15.00 JŪRAS SVĒTKU TIRGUS 3. DIENA /Vecpilsētas tirgus laukums/
Paplašināta tirdzniecība - zivis, mājražotāju un amatnieku ražojumi, stādi u.c.

10.00 – 17.00  PIE JŪRAS UN UZ ZEMĒM /Piejūras brīvdabas muzejs/
Mazais Jūras svētku tirgus, aktivitātes bērniem, uzdevumi ģimenēm.
Ieejas maksa pēc cenrāža.

MAZIE JŪRAS SVĒTKI
11.00 – 12.00 /Bērnu pilsētiņa/
15.00 – 16.00 /Bērnu parks “Fantāzija”/

Diskotēka “Ceļojums ar zemūdeni”, kuru vada iemīļotais bērnu pasākumu vadītājs Ēriks Balodis.

16.00 – 19.00 Ventspils mākslinieku kopizstādes PAVASARIS 2024 noslēguma pasākums /Teātra nams “Jūras vārti”/
Paredzēta tikšanās ar izstādes dalībniekiem un skicēšana. Interesentus aicinām ņemt līdzi savus papīra bloknotus, zīmuļus, flomāsterus vai citus instrumentus pēc izvēles.
Izstādē piedalās mākslinieki Laimdota Junkara, Mārīte Kluša, Sarmīte Caune, Jānis Kupčs, Inga Insberga, Arnis Martinelli, Ieva Rupenheite, Gunta Kalsere, Rita Blaževiča, Marfa, Ainars Pastors, Jelena Baranovska, Gunta Krastiņa, Līva Ozoliņa, Malda Porniece, Liene Milēviča, Boriss Moiseievs, kā arī fotogrāfi Gundega Rebhūna, Ilva Buntika un Uldis Balga.

Lasi vēl

Komentāri (21)

  • -1
    Pilsēta Pirms 1 nedēļas, 6 dienām

    Man katru gadu redzot visu šo lielo pasāku programmas rodas viens jautājums vai kultūras centra darbiniekiem nevajadzētu aizbraukt uz kādu semināru vai kursiem, lai celtu kvalifikāciju.
    Es saprotu, ka naudas nav un pasākumus rīko tikai un vienīgi tādus kuri patīk Jūras ielas 36 darbiniekiem. Bet, tā nedrīkst jo tā tomēr ir nodokļu maksātāju nauda.

  • -12
    Ventspils Kultūras centrs Pirms 1 nedēļas, 6 dienām

    Pateicamies par ieguldīto laiku mūsu organizēto pasākumu izvērtēšanā! Vienlaikus informējam, ka Kultūras centra speciālisti regulāri velta brīvo laiku un līdzekļus kvalifikācijas celšanas kursiem, izglītībai, apmeklē citu pilsētu organizētus pasākumus gan Latvijā, gan ārvalstīs. Sekojot līdzi nozares tendencēm un aktualitātēm, iekļaujam savās veidotajās pasākumu programmās gan tradicionālas mākslinieciskas vērtības, gan novitātes un jaunumus. Tiek apzināts vietējais radošais resurss un integrēts programmās, veidojot jaunus, unikālus projektus. Neslīgstam paštīksmē, bet ļoti labprāt uzklausām ikvienu ideju un konstruktīvu priekšlikumu, pie iespējas radot apstākļus to realizācijai.

  • -10
    Kristiāna Pirms 1 nedēļas, 6 dienām

    "Pilsētai" - Tā drīkst, nevajag kultivēt snobismu!
    Paskat` cik apmeklētāju Jūras svētkos - noteikti vairāk nekā viena māja!
    Un kāds neapmierinātais būs vienmēr - jebkurā jautājumā, bet pagaidām darbojas tas, kam "vairākuma" atbalsts.

  • -1
    Covid 19-24.ventspils.lv Pirms 1 nedēļas, 6 dienām

    Labi,zvejnieksvētkiem atņēma nosaukumu,pārdēvēja.
    Bet tādā gadījumā Jūras svētki būtu jāsvin pie jūras,nevis pie Ventas.

  • -1
    Moon Pirms 1 nedēļas, 6 dienām

    Piekrītu "Pilsēta" komentāram. Citās pilsētās Jūras svētkos vismaz tiek pieaicināti kādi populāri mākslinieki vai grupas, bet šeit droši vien tādi, kuri lielu finansējumu neprasa, jo tos klausās mazākums. Ja trūkst līdzekļi, tad varbūt apsvērt biļešu pārdošanu Ventmalā, bet, lai vismaz ir kaut kas klausāmāks? Un par jauniešiem, piemēram, šeit vispār nav padomāts.

  • -4
    sranskis Pirms 1 nedēļas, 6 dienām

    Kas te ko piekrist? Ja sāktu apsvērt domu par biļetēm, tad te daudzi esošo pasākumu kritizētāji pirmie gaudotu, ka jāmaksā! Informācijai- Rojas jūras svētkos ieejas maksa 15-20 EUR. Pie kam palikušas tikai dārgās biļetes. Jā- tur organizētājs ir L Tips. Salacgrīvā- biļešu cena 22-60 EUR. Tur gan būs, citēju: "šarmantā dziedātāja Aija Andrejeva, klausītāju iemīļotā grupa «Bermudu Divstūris», Latvijas rokmūzikas leģendas «Credo», kura Salacgrīvā uzstāsies savas 50 gadu jubilejas tūres ietvaros, un grupa «Pērkons», populārā deju mūzikas grupa «Tranzīts» (savas jubilejas tūres «Atpakaļ nākotnē» ietvaros)." Katrs varbūt pāris trīs dziesmiņas nodziedās un viss. Tā kā ir izvēle palikt šeit un vai kā!

  • -2
    Moon Pirms 1 nedēļas, 5 dienām

    Sranskim- laikam aizmirsāt, ka Reņķa dārzā jau tiek prasītas biļetes ar cenu no 15 eiro. Rojā vakara daļa notiek uz divām skatuvēm par tādu pašu cenu, bet Salacgrīvā personai ir 22 eiro (60 eiro ir ģimenes biļete) un vakara pasākums notiek 11 stundas atšķirībā no Reņķa dārza, tāpēc neizklausās pēc 3 dziesmiņām no katra.

  • -2
    sranskis Pirms 1 nedēļas, 5 dienām

    Ja kāds neprot izlasīt vai saprast, tad Reņķa dārzā ir pavisam cits pasākums, kas nav saistīts ar Jūras svētkiem. Tā arī ierakstīts, ka tas ir viens no citiem pasākumiem un tam ir pavisam cits organizētājs. Vienlaikus gribas jautāt- vai 60 EUR ir maz vai daudz? Otrs- vai ģimene ar bērniem šīs 11 stundas negribēs ne ēst, ne dzert, ne iedzert? Iespējams, ka drīkstēs iziet no pasākuma vietas pielikt ķermeni ar ēdamo un dzeramo, jo līdz ņemt neko nedrīkstēs. Bet baroties uz vietas cik tas izmaksās? Es galīgi neesmu kapeikpizējs, bet pavirši rēķinot tas nav maz.

  • -2
    Moon Pirms 1 nedēļas, 5 dienām

    Varbūt varētu ieviest, ka Reņķa dārzā lai ir šlāgermūzika, koncertzālē akadēmiskā mūzika un Ventmalā mūzika jauniešiem, tā būtu aptvertas visas gaumes.

  • -3
    TK Pirms 1 nedēļas, 5 dienām

    Šlāgerfestu jau nu tiešām varēja nodalīt no Jūras svētkiem un uzrīkot nedēļu ātrāk/vēlāk. Ne jau visiem ir 50+ gadu, lai labas balles vietā ietu klausīties šlāgeri, kad pilsētā ir svētku rosība. Jaunākai auditorijai vakarā tiešām nekā nav un atkal jābrauc uz citām pilsētām, ja gribas kādu pasākumu vakarā.

  • 0
    Martins Pirms 1 nedēļas, 5 dienām

    Izskatās gan, ka tā saucamie Jūras svētki ir pievilkti pie šlāgerfesta, lai nebūtu jārīko atsevišķa balle. Zvejnieksvētkus Latvijā svin Jūlija otrajā sestdienā.

  • -1
    sranskis Pirms 1 nedēļas, 5 dienām

    Ja kāds nezin, tad jūlija otrajā vīkendā ir Kurland bike meet. https://mca.lv/pas%C4%81kums/20240701/

  • -1
    Barons (Freiherr von ...) Pirms 1 nedēļas, 5 dienām

    Martin kung.
    Manam gan ir dōmat,ka tō Dātum iz izvēlet specijāl,le nesakrīt ar citt viet Zveinieksvētkiem,ekš Rōj,pa pemēr.Citād te iekš Windau Valstpilset diezgan maz tō Ļauž būt palikt,viss ,kam ir kād Auto,būt braukt citur svinet.

  • -8
    Ventspils Kultūras centrs Pirms 1 nedēļas, 5 dienām

    Aicinām svētku programmā pievērst uzmanību sestdienas vakara aktivitātēm Ostas ielas promenādē, kuras esam paredzējuši kā alternatīvu pasākumu Reņķa dārza programmai un potenciālajai auditorijai. Izklaides pasākumi jauniešiem gan piektdienas, gan sestdienas vakaros notiks arī pilsētas naktsklubos, bāros, pludmales kafejnīcā. Ceram, ka katrs šajā nedēļas nogalē atradīs ko savai sirdij tīkamu.

  • 0
    *** Pirms 1 nedēļas, 5 dienām

    to Ventspils Kultūras centrs
    "Izklaides pasākumi jauniešiem gan piektdienas, gan sestdienas vakaros notiks arī pilsētas naktsklubos, bāros, pludmales kafejnīcā". It kā tie nebūtu katrā nedēļas nogalē, ne tikai svētku laikā pilsētā.

  • -3
    Moon Pirms 1 nedēļas, 5 dienām

    Kultūras centram- tieši kas no Ostas ielas promenādes aktivitātēm ir domātas kā alternatīvas Reņķa dārza auditorijai? Mixmaster AG, kurš skaitījās populārs 1990tajos vai 2000.gados (pirmo reizi tādu dzirdu)? Tai auditorijai tagad varētu būt tie paši 45-50 gadi, kas ir arī Reņķa dārza auditorija. Uz bāriem var jebkuru nedēļas nogali aiziet, Jūras svētkos tomēr gribētos kaut ko īpašāku. Ja nav sajēgas par jaunākas auditorijas mūziku, pamācieties no Silraka, perfekta koncertu gaume.

  • -4
    *** Pirms 1 nedēļas, 5 dienām

    "45-50 gadi, kas ir arī Reņķa dārza auditorija". Nu, nez , neticu, ka tai vecumā interesē tas, kas notiks Reņķa dārzā. Vismaz manu paziņu lokā tādu nav.
    Tad, kad te būs Jūras svētki, Talsos būs pilsētas svētki :)

  • -6
    Ventspils Kultūras centrs Pirms 1 nedēļas, 5 dienām

    Priecājamies, ka vietējie uzņēmēji piedāvā un dažādo izklaides iespējas pilsētā un novērtējam naktskluba "Silrak" organizētos koncertus. Tomēr mūsu veidotajā svētku programmas vakara piedāvājumā necenšamies kopēt šo repertuāru, atvēlot vietu dažādībai un izvairoties no nevajadzīgas konkurences. Ceram, ka vairākkārt dažādas Latvijas mūzikas balvas ieguvusī grupa "JUUK", mūzikas šovā X Faktors iepazītie jaunie mūziķi Krišjānis Brasliņš un Katrīna Kovaļuka un leģendārais dīdžejs Mixmaster AG atradīs savu klausītāju. Uz tikšanos saulrietā Ostas ielā!

  • -8
    Zuze Pirms 1 nedēļas, 5 dienām

    Man gan svētku programma liekas interesanta un dažādām gaumēm piemērota. Forši, ka būs arī kas jauns, neredzēts.
    Ja svētkos nāc ar priecīgu prātu un labā omā- svētki būs izdevušies! Gan vecam, gan jaunam.
    Paldies svētku organizētājiem!

  • 0
    *** Pirms 1 nedēļas, 5 dienām

    Domājat, ka "Jūras akmentiņiem" būs jauns repertuārs? :)

  • 0
    Janis Zvejnieks Pirms 1 nedēļas, 4 dienām

    Alternativs pasakums Renka darza,latviski sakot cits pasakums.Ja alternativs pasakums,tad nav nekada sakara ar Ostas iela svinamajiem svetkiem un nevar but finansets no domes izsniegtajiem lidzekliem.Ja paskums tiek finansets no domes izsniegtajiem lidzekliem,Juras svetkiem,tad tas nav alternativs pasakums,bet pasakums Juras svetku programmas ietvaros.Kautka ta :)))

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: