Ventspils Digitālais centrs aicina ģimenes ar pirmsskolas vecuma bērniem piedalīties radošās un izglītojošās aktivitātēs, kas šoreiz būs veltītas dažādiem drošības jautājumiem. Darbnīcās bērni ne tikai iegūs jaunas un vērtīgas zināšanas, bet arī satiks policistus, ugunsdzēsējus, kā arī Cūkmenu, kurš pastāstīs, kā mēs varam pasargāt dabu, nepiesārņojot mežu un šķirojot atkritumus.

Tehnoloģiju darbnīcās aicināti piedalīties pirmsskolas vecuma bērni (4 – 6 gadi) kopā ar pieaugušo, kas var būt gan vecāki, gan vecvecāki, auklīte, vecākais brālis vai māsa. Darbnīcas norisināsies otrdienās, 2., 9., 16. un 23. jūlijā plkst. 11.00 – 12.40 Digitālās transformācijas centrā, Akmeņu ielā 5. Pieteikties darbnīcām iespējams, aizpildot anketu: www.adre.se/pieteiktiesdrosibaseksperts.

Katra nodarbība tiks veltīta citai tēmai:

  • 2.07. “Ceļu satiksmes drošība” kopā ar Valsts policiju;

  • 9.07. “Ugunsdrošība” kopā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu;

  • 16.07. “Drošība pie ūdens” kopā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu;

  • 23.07. “Dabas aizsardzība” kopā ar Cūkmenu.

Jaunu zināšanu apguve notiks radošā un aktīvā veidā, izmantojot planšetdatorus, robotiņus un dažādas spēles. Aktivitātes notiks gan iekštelpās, gan ārā, tāpēc darbnīcas apmeklētāji aicināti ģērbties ērtā un laikapstākļiem atbilstošā apģērbā. Uz katru darbnīcu jāpiesakās atsevišķi. Cena par nodarbību ir 5 EUR ģimenei.

Papildu informācija Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu [email protected] vai zvanot pa tālruni 63607607.

Informējam, ka Ventspils Digitālā centra rīkoto pasākumu un apmācību laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils Digitālā centra portālā www.digitalaiscentrs.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook, Instagram.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: