Hesburger

celis | 31.07.2024, 09:37:56 | 2207

Jautājums Hesburger vadībai. Vai, jūsuprāt, tas ir normāli, ka man kā klientam ir jāklausās kā darbinieki bļauj un psiho uz jaunajiem darbiniekiem, kurus apmāca?? Eju tur paēst nevis skandālus klausīties. Un tai darbiniecei, kas tur parasti bļaustās uz visiem, sen būtu laiks nomainīt darba vietu, ja nervi vairs netur.

Komentāri (7)

• 0
    Eeeeeeeeee 31.07.2024, 14:19:00

Jūs cilvēki paši esat dīvaini radījumi. :)

Kā var ēst to ēdienu, ja tā to vispār var nosaukt? Jums sevis nav žēl? :D

Liek sevī visādus sūdus un tad taisa garas rindas pie ārstiem. :D

• -1
    yolo 02.08.2024, 08:19:57

No brīvas gribas uztaisa savu ķermeni par izgāztuvi, ēdot šos sūdus, lai pēc tam bļautu, ka ārsti viņus ar vakcīnàm indē :)))

• 0
    Dzīves Cilvēciņš 01.08.2024, 16:43:20

Tik tiešām ļoti nepatīkama vieta! Draudzene strādāja un neizturēja pat mēnesi tur. Priekšniece tur darbiniekus ar slimībām, ar kurām ir aizliegts strādāt ēdināšanas nozarē. Darbiniekiem ir atļauts dzert alkoholu darbā laikā. Par ēdienu kvalitāti pat negribu rakstīt - visiem ir skaidrs, kas tur iekšā liek. Vajag ziņot atbildīgajiem instancēm par šo "ēdnīcu"!

• 0
    Jolanta Kologrivova 02.08.2024, 05:48:06

Hesburger - ātrās ēdināšanas restorāns, taču, manā pieredzē, šis apzīmējums ne vienmēr atbilst realitātei. Katru reizi, kad esmu apmeklējusi šo vietu, esmu saskārusies ar nenormāli garām rindām un ilgu pasūtījumu gaidīšanas laiku – no 30 līdz pat 50 minūtēm. Šo situāciju, restorāna vadība skaidro ar vairāku rindu esamību: auto kases rinda, Bolt pasūtījumu rinda, dzīvā rinda un mobilā rinda. Tomēr, manuprāt, risinājums būtu vienkāršs – pieņemt darbā vairāk darbiniekus, lai uzlabotu darba tempu un saīsinātu klientu gaidīšanas laiku.

Ir bijušas vairākas reizes, kad esmu piebraukusi pie Hesburger un, redzot garās rindas, nolēmusi braukt prom, jo negribēju tērēt tik daudz laika. Esmu arī vairākkārt zvanījusi galvenajai vadībai, bet gadiem ilgi nekas nav mainījies. Vai šāda situācija ir normāla? Citur šādas problēmas neesmu piedzīvojusi, ne Latvijas citās pilsētās, ne ārzemēs. Šī problēma šķiet īpaši aktuāla Ventspilī.

Šo situāciju es uzskatu par nepieņemamu, it īpaši ņemot vērā,

• 0
    Jolanta Kologrivova 02.08.2024, 05:50:59

ka ātrās ēdināšanas restorānam būtu jānodrošina ātrs un efektīvs serviss.

• 0
    TK 02.08.2024, 07:21:01

Un kur tos pieņemtos darbiniekus tajā būrī liksiet? Tur tak vietas jau tā nav.
    Runājot par rindām, piesaka pasūtījumu, kad atnāk paziņojums, tad aiziet un savāc, vai arī atved wolts/bolts. Kur vispāŗ motivācija dēļ tām bulkām stāvēt tajās rindās, īpaši jau mašīnās, kad tā stiepjas apkārt ēkai? :D
    Bet vispār to nenormālo rindu problēmu atrinsinātu vēl viena Hesburgera atvēršana, kas diezvai notiks, jo atkal kāds sāks bļaut, ka viss slikti, kādam traucēs utt, nu kā jau Ventspilī :D

• 0
    yolo 02.08.2024, 08:18:07

Tas ir privāts uzņēmums. Viņi paši, gan jau labi zin kā viņi strādā.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: