melnzeme
Kaut kā nevaru vairs atrast sludinājumus par melnzemi, kā vienmēr, kad tie vaidzīgi. Varbūt, kāds var padalīties ar piegādi, vajag beramo(lētāk), ne maisos. paldies!
Kaut kā nevaru vairs atrast sludinājumus par melnzemi, kā vienmēr, kad tie vaidzīgi. Varbūt, kāds var padalīties ar piegādi, vajag beramo(lētāk), ne maisos. paldies!
Komentāri (22)
Sijāta melnzeme - 29560885
Bet lēta nav.
Paldies, ta i pa labu, tam kam man vajag ....
https://www.ventasbalss.lv/sludinajumi/pakalpojumi/piedava-pakalpojumus/317710
Tikai neņem no sludinājumi, kurš parasti ir ar drukātiem burtiem. Būs zeme ar zāģu skaidām un prauliem.
Tas ir Buks,kas tādu "preci" piegādā...
Cik daudz vajag?
Šeit var iegādāties ļoti labu melnzemi
https://candowe.lv/products/darza-melnzeme-30x70l
Ko jūs te cilājat 4 gadu veco tēmu!!
Kriska kundz.
Aber tagad tokš ir Pavasar laik.Vizmaz pēc Kalendar.
Un katers grib apgādat tō Zemit,kam vaidziks.
Ja Jums būt vaidziks tig 7 Pēd,ta vaidzet aizņemt sev Kapp viet jau laicig.
Baronkungs, esi jau nokavējs- man jau īr kapu vieta Meža kapos , apstādīju ar tūju krūmiņiem un ar sarkana granīta apmalīti.
Melnzemi- kompostu es krāju savā dāčā. Es gribēju teikt - kam bija 4 gadi atpakaļ melnzeme , tam varbūt šogad vairs nav vai otrādi
Baronkungs , piemirsu - paldies par uzmanību
Tikai neuzgrābjaties uz to pārdevēju,kurš liek n-tos sludinājumus pa dienu,tel.nr.25120375,jo tur būs vairāk dažādi atkritumi nekā zeme.
Tak tas jau tas pats Buks ir,vienreiz jau šeit pieminēts.
Arī piegādātājam ar tel.nr.20312478,vairs neuzticos.Melnzemes vietā piegādāja smilti,kūtsmēslu vietā-kūdru.Ļoti nepunktuāli.
Nezinu divas reizes esmu ņēmis no bukiem melnzemi
Nekāda vaina
Nevaru sūdzēties
Bet te jau strādā princips
Uzņēmējs,tātad blēdis
20312478 ints petrīšins,lielakais aferists ventiņos,pie to vien čigāņbrandž pa velt vergo.
Laikam jau šo "uzņēmēju" uztur cilvēku nezināšana vai vēlme neko nezināt par tiem, kas viņiem sniedz pakalpojumus.
Paskatījos savos vecos pierakstos - šis ir tāds putns, kas sola, sola, sola, melo, melo, melo, un tāpēc man atzīmēts: neko no viņa nesūtīt.
Jā, tik tiešām divi Romu tautieši bija.
No Romas?Itāļi?
Es gan domāju,ka tie paši čigāni (džauri) vien būs.
Arāj,pareizi domāji,ka romi ir tie paši čigāni.Kāds sakars itāļiem ar romiem?