Īsta gaļa!
Labdien! Varbūt kāds var ieteikt,kur var nopirkt gaļu?
Īstu,laukos audzētu bez visādiem mēsliem,lai var ēst mierīgi jēlu?
Paldies jau iepriekš par labi sniegtu informāciju!
Jauku Jums dienu!
Labdien! Varbūt kāds var ieteikt,kur var nopirkt gaļu?
Īstu,laukos audzētu bez visādiem mēsliem,lai var ēst mierīgi jēlu?
Paldies jau iepriekš par labi sniegtu informāciju!
Jauku Jums dienu!
Komentāri (27)
Ventmals tirgū piegādā produkciju no Zirām busiņš, kādreiz tie saimnieki tirgoja, mani kaimiņi tur esot pirkuši.
Tur stabili ir bez visādām piešpricēm un dabiski audzēti dzīvnieki?
Var reāli jēlu ēst?
Īsta gaļa tagad ir dabiskos produktos,piemēram kā: sēnēs,ābolos,plūmēs u.tml.
Tas viss nav veselībai tik nepieciešams kā jēla,īsta gaļa.
Jēla gaļa veselībai arī nav īsti nepieciešami. No jēlas gaļas,arī zivs,zarnās var iemesties tārpi.Tadēļ,ņemot vērā cilvēka vājo organismu,gaļas produktus ir ietecams iepriekš pakļaut termiskai apstrādei.
Tu balsties uz galīgi aplamiem pieņēmumiem un tas ir pret dabu.
Gaļu pakļaujot termiskai apstrādei-zūd viss vajadzīgais.
https://www.youtube.com/watch?v=weRKlBGszhY
Nezinu vai ēdīsi jēlu,bet esot eko produkts.
Paldies! Pamēģināšu!
Ko nozīmē "ekoprodukts"?
Saimnieki dzīvniekus barojot kā senos laikos ar pašu audzētu kartupeli,bieti,samaltu graudu audzētu savā saimniecībā,neliekot klāt ķīmiju.Es to saucu par eko.Kaimiņš atnesa gabalu, sieva izcepa,ūdens laukā netecēja,pa pannu nelēkāja un garša laba.
Ja tu atradīsi tādā veidā audzēta lopiņa gaļu, tad viņai jāmaksā apm. 15eir kilogramā, ja ne vairāk. Stāstīt var jebko, kā tas lopiņš tika barots, bet kā ir īstenībā, neviens tev to neteiks. Šodien visiem lopaudzētavu īpašniekiem interesē peļņa, nevis gaļas kvalitāte. Tāpēc neviens neiespringst un baro ar visādiem mēsliem, lai ātrāk gaļu pārdotu. Viss ekoloģiskākā gaļa ir mežazvēriem, bet to pilnīgi jēlu ēst būtu neprāts.
Varbūt kāds zirenieks zin to saimnieku.
Eeeeeeeeee,tas taču ir slims civēks,Tevis pievienotajā linkā.Ņemies prātu un seko gudriem cilvēkiem! Tas jūtūberis drīz piedāvās apēst savu roku,kura ir viss ekoloģiskākā..:))
Kārtējais YouTubes zinātnieks, vienu video noskatījies un tagad profiņš jomā. :D
Īsta gaļa :D
Kod pupā!
Nav tādas gaļas ķo var ēst droši,ja nu vienīgi laboratorijās audzētas un ar sterilu barību barotas Pie mūsu imunitātes tiešām neiesaku.
Veikala produkciju vispār neiesaku ēst jēlu-nekad. :)
Pareizi audzētu un tīru-ies uz urrā! ;)
Vispār,kas tā par domu,ēst jēlu gaļu?Un tik tiešām-īsta gaļa.Tad jau pārsvarā visi ēd neīstu.
Tie ir dabas likumi. :)
Ar vārdu "īsta" ir domāta gaļa,kas pareizi audzēta bez visādiem mēsliem.
Mūsdienās lopus baro ar visu ko un gaļa kļūst par vells viņ zin ko!
Citās fermās pat baro ar snikeriem,kam drīz beigsies termiņš. ;)
Ar vells viņ zin ko vai bez to vellu,bet termiski apstrādāt ta vajag.Kas ,vai ta galīgi gribas būt par mežoni.Ir jau dzirdēts ka ēd malto gaļu (jēlu) kā pastēti uz maizes.Lai gan vispār,ja garšo un uz korķi nerauj,tad lai ēd.
Ja tu gribi labu gaļu, tad viena no opcijām ir meža dzīvnieku gaļa, tas ir tev jāmeklē kontakti ar kādu mednieku. Pie tam jāapzinās ka nebrīvē turēti un iežogotā teritorijā turēti staltbrieži vai dambrieži arī tiek baroti ar to pašu aizjūras kombinēto lopbarību. Tev gandrīz vienīgā iespēja ir meža dzīvnieku gaļa. Meklē un atradīsi.
Tīra gaļa ir meža dzīvniekos. Jāuzmanās no mežacūkām , to ieteicāms termiski apstrādāt.
Tevis pieminētie dzīvnieki pēc gadiem apmēram 20 nebūs,jo nebūs meži,kas masveidā tiek postīti,tā kā būs jārij vien "neīsta" gaļa.
Īsta gaļa ir tikai graudu kaltēs dzīvojošai žurkai. Meža dzīvnieki arī lieto urbanizācijas labumus(ēdiena paliekas, sāls uz ceļiem, krituši ogotāji utt), - tā kā neatbilst īstas gaļas statusam.
Tev daļēji ir taisnība. Bet tas ir nx mazāk , nekā fermās.
Kur lai nopērk īstu zivi?
https://www.ventasbalss.lv/sludinajumi/dazadi/pardod/190163