Ventspils reisa attieksme pret pasažieriem

Pasažiere | 12.12.2024, 20:18:01 | 588

Šodien, kārtējo reizi, pārliecinājos par Ventspils reisa "īpašo"attieksmi pret pasažieru. Braucu ar mikroautobusu virzienā uz Pārventu. Vēlējos izkāpt pieturā "Tilts"(pogu biju nospiedusi pirms krustojuma). Vadītāja pabrauca pieturai garām... Kad teicu, ka pieturā bija jāapstājas, vadītāja atbildēja, ka neko vairs nevar darīt. Aizveda un izlaida mani pirms Pārventas viadukta! Teicu, ka man te nevajag. Uz ko dusmīga atbildēja, ka tad var braukt līdz Celtnieku ielai... Kāds teiks vajadzēja zvanīt uz Ventspils reisu. Kāda jēga!!! Mēnesi atpakaļ ar mani notika vēl bezjēdzīgāks gadījums - Gaidīju tai pašā pieturā autobusu uz Pilteni, plkst 18:30 - autobuss pabrauca man garām!!! Nākošais autobuss uz Pilteni 21:30. Lieliski! Uzrakstīju Ventspils reisam. Atbilde - šoferis esot par vēlu pamanījis. Teicu, ka varēja uz tilta apgriezties un atbraukt man pakaļ. Atbilde - šoferis nedrīkst mainīt maršrutu. Secinājums-Ventspils reiss rīkojas kā grib, jo pasažieriem izvēles nav. Tā ir ņirgāšanās!

Komentāri (8)

• -2
    Trauklupata Pirms 18 stundām, 52 minūtēm

Laikam būs pie vainas puzes punnnduris

• -2
    Trauklupata Pirms 18 stundām, 50 minūtēm

visu nepatiku pret punduri
    kurš piebiedrosies

• -7
    Piciš Pirms 16 stundām, 12 minūtēm

Poga ir jāspiež laicīgi, ne krustojumā.

• 0
    ventspilnieks 36,7 Pirms 15 stundām, 32 minūtēm

Kautko las, bet neizlas, tad nelas nemaz :D
    ... "Tilts"(pogu biju nospiedusi pirms krustojuma).

• -2
    Kriska Pirms 5 stundām, 22 minūtēm

Plks 18-30 jau bija tumsa varēja šoferis arī nepamanīt/ Ne reizi es dzirdēju kā šoferis brīdināja, ka jāieslēdz uguni ar mobilo un jāpamāj ar roku

• 0
    ventspilnieks 36,7 Pirms 4 stundām, 33 minūtēm

Vēl viena nelasa tekstu. Kāda jēga tad autobusa pieturām ja šoferis ignorē tās, braucējam jālec uz ielas un jāmēģina pievērst sev uzmanību.
    Telefons būtu vēlams ar ieslēgtu video, lai nofiksētu, ka autobuss pabrauc garām un varētu iesniegt sūdzību PTAC.

• -2
    P SIA "Ventspils reiss" Pirms 4 stundām, 28 minūtēm

Jautājums Pasažierei: lai objektīvi izvērtētu situāciju, lūgums precizējiet, cikos un kurā pieturā Jūs iekāpāt, lai varam identificēt autobusa vadītāju un noskatīties video ierakstu no novērošanas kamerām. Jau iepriekš paldies par sniegto informāciju!

• -1
    Barons (Freiherr von ...) Pirms 53 minūtēm

But vaidziks ekš Rōk turet vien Šķiltav ar Lampiņ (tād var nopirkt ,es zin) un spīdinat.le tō Šoffer redzet.
    Tā vaidziks darit,kad gribet,le iekāpt ekš Petur-viet,ne izkāpt āra.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: