Politiķiem ir jautri
Demisionējušais premjerministrs ir nolicis savu palīgu politisko plēsoņu nežēlastībā un bauda šo izrādi. Viņš vēlas kļūt par ministru jaunajā valdībā. Vai šis cilvēks vispār zina jēdzienu "sirdsapziņa"?
Demisionējušais premjerministrs ir nolicis savu palīgu politisko plēsoņu nežēlastībā un bauda šo izrādi. Viņš vēlas kļūt par ministru jaunajā valdībā. Vai šis cilvēks vispār zina jēdzienu "sirdsapziņa"?
Komentāri (8)
Man ienāca savukārt tāda doma prāta : ja es būtu kaulainā, kam es pieklauvētu vispirms - zaļam jaunkareivim bez apmācības ierakumā vai arī vecam kara noziedzniekam kas slapjā blindāžā nav tupējis nevienu dienu?
Kovid atklāja, ka viņa nešķiro, kurš tiks nokauts pirmais.
Tad jau nu gan tur vajadzēja divas nedēļas karantīnā aizvadīt lai tiktu uz pārdesmit minūtēm pie opīša kabinetā pasērst.
https://zinas.tv3.lv/latvija/politika/smiltens-lembergs-ar-saviem-izteikumiem-ir-iesplavis-seja-adazu-baze-esosajiem-kanadiesu-karaviriem/
Tas ir cerīgi, ja Smiltēns skatās tālāk par savu pašlabumu
Proximus. Politiķiem nevar būt sirdsapziņa, tikai savai ģimenei un ne visiem draugiem.
Gan jau Smiltēns skatās uz vietu ES.
Demisionējušais premjerministrs?politiķis?
Mačka.
Sirdsapziņa mačkai?
Dīvaini jautājumi par netēmu.Tur naff nekas personisks - tikai bizness.
Drusku pa starpai spieķos ierauta Latvija.Vai tad vēl ir kāds kurš to nesaprot?Tāds galīgi naivais?-----(katrs pelna naudu kā māk un sanāk).