Tirgus-smirdoņa
Vai tirgus vadība var darīt kaut ko lietas labā ar to smirdoņu, kas ir paviljonā?! Tur tak nav iespējāms ieiet. Tikko biju tur, nu neziturāma etiķa smaka. Briesmīgi! Ja Jūs izīrējāt savas telpas kafeinīcām, tad vismaz izdomājiet kaut kādu cilvēcīgu ventilāciju. Šī nav pirmā reize, kad paviljonā smird, bet šis jau ir par traku!!! Nevaru iedomāties, kā tur nabaga pārdevējas strādā visu dienu! Liels publisks FUJ Pašvaldības Ventspils Tirgus!
Komentāri (4)
Tirgus paviljonā kāda kafejnīca atvērusies? Un sen jau?
Aizejiet normālā laika uz pāviljonu evis 10 mminūtes pirms slēgšanas. Tad jau n faktiski viņi sak dezinficēt ,bet visnekaitīgakais ši sakarā ir etiķūdens. Tas tāpēcf lai uz letes neparādītos tadi mazi balti smuki tarpiņi un vēl nezin kas . Es šodien biju 12 .00 un nekadu etiki tur nesaodu. Protams pēcpēc Rīgas ceriniem jau arī nebija. Tāpēc man ieteikums Ilzītei nebūt tik fērlīgai (jūtīgai ),tas etiķītis ir viņas pašas labā . Jā kads tirgotajs beidz darbu ,tad vitrīnu un letti jau viņs tīru ūdeni mērcētu lupatu netīra, bet etiķis pats par sevi ir partikas produkts,pie reizes DEZINFICĒJOŠS.
Man liels prieks par Jūsu atbildi,BET tā bija tieši marinēšanas smaka-etiķis un garšvielas. Ļoti iepriecina tas, ka jums acīmredzot ir slikta oža, jo smaka tur ir pastāvīga un tieši no kafeinīcas(virtuves), jo gatavošanas smaku in dezinfekcijas smaku es varu atšķirt.
kur tur ir kafejnica. Iegāju sodien tikai tai ĶEKAVAS kaiju nodaļā . Murim garšo kaiju fileja ,nmespēju atteikt. Varbūt tai gala nav tik izteikts aromats.