to trako ēšanu un dzeršanu -noliksim malā.
Pilsētas bijušais mērs -vēljoprojām smagi slims -atrodas cietumā?
Nav pamata svinībām-jo Latvija nav vairs tiesiska un demokrātiska valst.
Mums nav palaimējies ne ar pašreizējo ministru kabinetu ne ar valsts prezidentu-pa reistāgu kas pieņem nenormālus likumus-nemaz nerunāsim
Komentāri (19)
Par pirmo teikumu - ne cietumā,bet cietuma slimnīcā!
Un cik smagi viņš slims,mums īstas ticības nav.
Kam mums?
https://www.delfi.lv/news/national/politics/pec-parslimosanas-ar-covid-19-lembergs-atgriezies-cietuma.d?id=53910119
Manam akal šo Fakt nav ieteicams komentieret.
Ja būs uzrakstit sav Persōnig attieksm,tad tō Cenzōr bus izdzēst.Ar viss Profīl izdzēst.
Es gan par to pacelšu kausu! Varbūt pat divus.
Nav taisnība!- Vesels ,kā rutks, izrakstīts no cietuma slimnīcas uz kameru! ŠAJĀ BALTAJĀ KLUSUMĀ - BRĪDI STĀT,PAVĒRTIES ZVAIGZNĒS UN PADOMĀT! GAIŠU UN STIPRU TICĪBU SKAISTAJAM UN LABAJAM PASAULĒ! PACELSIM GLĀZES - UZ TAVU VESELĪBU, DZIMTENE MANA! LAIMĪGU 2022.GADU!
VERŌNIK M kundz.
Es stipr ceret,ka tō Vēlejum,kō Jūs bi ar Liel Burt raksti,neir dōmat prekš tō Cietumniek.
Cietumnieks veselāks par daudziem citiem,tos tur uzmana un uzreiz sniedz palīdzīgu roku, ja vajag slimnīcu , ja ko vēl ...tūdaļ tiek izpildīts . Nebija jau tik smagi slims ,ka jāliek slimnīcā, jo tad tik ātri neizrakstītu, nelielu atpūtu ,labāku ēdienu sagribējās... Bet lai nu kā , ja karmas trauks pilns , tad gals vienalga pienāk katram....nav mums tas jānovēl.
Cietumnieks veselāks par daudziem citiem,tos tur uzmana un uzreiz sniedz palīdzīgu roku, ja vajag slimnīcu , ja ko vēl ...tūdaļ tiek izpildīts . Nebija jau tik smagi slims ,ka jāliek slimnīcā, jo tad tik ātri neizrakstītu, nelielu atpūtu ,labāku ēdienu sagribējās... Bet lai nu kā , ja karmas trauks pilns , tad gals vienalga pienāk katram....nav mums tas jānovēl.
Par pēdējo teikumu Jūsu komentārā - taisni tā.Jo šeit publicēt novēlējumu ir bīstami priekš virtuālās dzīvības.Cik profilu jau ir izdzēsts,to zina tikai Viņa Augstība Cenzors.
Lielākais paradokss ir tāds, ka pēc nonākšanas arestā Aivars ir pat redzamāks publiskajā vidē nekā pirms tam.
Marketings!:)
Rumas klīst, ka instrukcijas vietējiem darboņiem turpina pienākt no mazā saimnieka :)
Kā gan citādi?
"Puzes punduris" jau varu tik viegli no savām roķelēm neizlaidīs.
Paldies par ieteikumu. Vakar ēdu un dzēru vairāk nekā parasti
kā man ziņo mani aģenti, mūsu ministru kabinetā, ir vēl palikuši psrs laika čekas aģenti, un to roklaižas, jeb kā tautā saka-stukači.
Būtu A. Lembergs tagad uz brīvām kājām, zināms tik liels bardaks valstī nebūtu.
Kā maizi ēd, tā dziesmu dzied! - labu apetīti! MANI AĢENTI - ČEKAS AĢENTI - STUKAČI -ROKLAIŽAS - u.t.t. AR KO TIE ATŠĶIRAS VIENS NO OTRA?
Kristīnes žēl. Varbūt jaunā Dolce gabbana somiņa aizstās veča zaudējuma rūgtumu.
Nu gluži kā iz Blaumaņa.
Nebus vaidziks žēlot.