Kā?
Kas tas i pa murg! Es to nevar saprast! Kad savedīs tās atejas normālā kārtībā? Cik var mest monētas un nestrādā! Nerunās, ka iekšā vienmēr kāds i appļūtījis visu no zemes līdz griestiem un apmīzis visas 4 sienas!
Kas tas i pa murg! Es to nevar saprast! Kad savedīs tās atejas normālā kārtībā? Cik var mest monētas un nestrādā! Nerunās, ka iekšā vienmēr kāds i appļūtījis visu no zemes līdz griestiem un apmīzis visas 4 sienas!
Komentāri (16)
Tak centrā ir daudz bezmakšu tualešu. Kafejnīcās, kultūras centrā utt. Vai arī ej, uz maksas tualeti, kur atrodas kasieri.
Vai apstādījumu krūmiņos,kamēr vēl lapas nav nobirušas..
KUR IR BEZMAKSAS?! KUR? Pat maksas vairs nav, kur kasiere ir! NESTĀSTI MAN TE, JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gan kafejnīcās, gan veikalos var ieiet bez maksas. Parasti tās paredzētas apmeklētājiem, tomēr, ja laipni palūdz, tad jebkurš, kam vajadzība ir var ieiet. Vajag saglabāt pieklājību, tas galvenais!
Var iegādāties lielizmēra pamperus.Pietiks visai dienai.
VISUR,KUR IR IETS UZREIZ IR FRĀZE- "TIKAI APMEKLĒTĀJIEM!" :) Nevajag man te batonizēt un makaronizēt! :)
Ja ieiet un laipni pajautā, tad var arī ne apmeklētājs. Pretī saņem tieši tādu attieksmi ar kādu iegāja!
paldies mūsu pilsētas saimniekiem.
Vai tad nevar Kas? Kā? Ko? Kam? konkrezitēt, a to ver vaļā vells zinā, kādus mēslus, kas absolūti neinteresē. Zb.
Kāpēc tauta vēl nepieprasa atsevišķas tualetes transģenderim katrā Ventspils ieskrietuvē?!
Un vēl atsevišķas priekš ungāržīdiem?
Neuztraucies, dažviet jau ir tualetes tikai fakcinētajiem dižtirsējiem!
Informējam, ka š.g. 30. septembrī plkst. 16.45. apkalpojošais dienests apsekoja visas publiskās maksas tualetes. Apsekošanas rezultātā minētie aizrādījumi netika konstatēti. Vēršam uzmanību, ka par visiem bojājumiem lūgums sazināties ar uzturēšanas dienestu - tālruņa numurs norādīts uz tualetes durvīm. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.
Aha! Protams! :D Es šodien vēl biju Ventmalā un iemetot 20 centus, nekas nevērās vaļā vienā no atejām! :D
Un tāpēc d**st jānāk portālā, forumā. Varbūt arī te vajag ieviest 20 santīmu ieejas maksu?
Jaiet pie proktologa...........