jau labi sen,ir zināma šeit Ventspilī un rajonā ir radītā nelabvēlīga sistēma, ka bez pazīšanās un sakariem ar pareiziem cilvēkiem, labi apmaksātu darbu nesameklēt. tādēļ kuri var,brauc strādāt citur. diemžēl cik zinu, ir Ventspilī darba vietas ,kur valsts valodu vien nepietiek, arī pensijas vecuma cilvēkus , negrib ņemt neviens darbā. ļoti,ļoti man žēl,ka mums šeit dominē -nerakstīti likumi un kārtība. man pašai pašreiz brīvu vakaņču diemžēl nav, un tomēr novēlu veiksmi tam ,kurš meklē ,lai veiksmīgi arī atrod.
+2
-1
skābais 09.12.2019, 12:11:23
Beidz rakstīt muļķības !
0
-2
krustmateflorence09.12.2019, 18:28:46
pa 1000.euro algu mēnesī, tikai muļķi strādā... .
+2
-1
skābais 09.12.2019, 19:05:38
Tu ir galīgi slima aita! Tu vispār nekur nestrādā, tu tikai sēž visu laiku forumā un rakst visadas muļķības
Komentāri (41)
jau labi sen,ir zināma šeit Ventspilī un rajonā ir radītā nelabvēlīga sistēma, ka bez pazīšanās un sakariem ar pareiziem cilvēkiem, labi apmaksātu darbu nesameklēt.
tādēļ kuri var,brauc strādāt citur.
diemžēl cik zinu, ir Ventspilī darba vietas ,kur valsts valodu vien nepietiek, arī pensijas vecuma cilvēkus , negrib ņemt neviens darbā.
ļoti,ļoti man žēl,ka mums šeit dominē -nerakstīti likumi un kārtība.
man pašai pašreiz brīvu vakaņču diemžēl nav, un tomēr novēlu veiksmi tam ,kurš meklē ,lai veiksmīgi arī atrod.
Beidz rakstīt muļķības !
pa 1000.euro algu mēnesī, tikai muļķi strādā... .
Tu ir galīgi slima aita! Tu vispār nekur nestrādā, tu tikai sēž visu laiku forumā un rakst visadas muļķības
pie petrišina ve do un sia risks,darbs pa velti.